Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Sretno, vatreni! Evo gdje gledati veliki okršaj Hrvatske i Brazila

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
1/4
09.12.2022.
u 07:45

Povijesna je ovo prilika za naše nogometaše koji se nikada na dva uzastopna Mundijala nisu plasirali dalje, no s druge strane svaki puta kada bi prošli grupu, kao u Rusiji 2018. ili Francuskoj 1998., otišli bismo do medalje pa se nadamo da će to biti moguće i ovoga puta.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 16 sati igra četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru. Protivnik je Brazil, prvi favorit natjecanja, pa vatrene čeka najteži zadatak dosad. Bez obzira na predviđanja kladionica, želimo pobjedu i polufinale najvećeg međunarodnog nogometnog natjecanja. 

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Vatreni su na putu do osam najboljih skupinu završili kao drugoplasirani ispred Kanade i Belgije te iza Maroka osvojivši pet bodova, da bi potom u osmini finala nakon izvođenja jedanaesteraca izbacili Japan, čije je nogometaše na putu prema mreži zaustavljao sjajni Dominik Livaković. 

Povijesna je ovo prilika za naše nogometaše koji se nikada na dva uzastopna Mundijala nisu plasirali dalje, no s druge strane svaki puta kada bi prošli grupu, kao u Rusiji 2018. ili Francuskoj 1998., otišli bismo do medalje pa se nadamo da će to biti moguće i ovoga puta.

Susret se igra na stadionu Education City koji prima 44.667 gledatelja, a glavni sudac je Englez Michael Oliver.

Prema posljednjim informacijama, izbornik Zlatko Dalić odlučio se za Andreja Kramarića u vrhu napada, Nikolu Vlašića na desnom krilu, a u kadar se vraća lijevi bek Borna Sosa koji je zbog premorenosti propustio prvi od dva treninga Hrvatske uoči Brazilaca.

Utakmicu možete pratiti uživo u tekstualnom prijenosu na portalu Večernjeg lista, gdje vam donosimo i analize uživo iz studija, dok televizijski prijenos možete gledati na HRT-ovom Drugom programu od 16 sati te putem digitalne platforme HRTi.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista



 

Komentara 4

CR
crocro
08:00 09.12.2022.

Sve utakmice Hrvatske pratino na II programu HRT-a i to je opće poznato. Tako pratimo i ostale utakmice na ii programu HRT-a. Tako da je smiješno kada u zadnje vrijeme pišu u naslovima :"Evo gdje možete pratiti utakmicu................". Kako da je potpuno nepoznato gdje možemo pratiti utakmicu. A kada izvan svjetskog prvenstva želimo pratiti neke utakmice naših ili stranih klubova, onda je umjetnost doći do podataka gdje pratiti utakmicu, jer te utakmice običan puk koji nije snabdjeven modernom tehnologijom, zapravo ne može nigdje gledati jer iz HTV ne prenosi. A sada svaki dan izvješćuju :"Evo gdje možete gledati..........". Dajte vi nama na HTV-u utakmice i izvan SP kada igraju naši klubovi u Europi.

LL
lijepa_li si
09:57 09.12.2022.

hrvatska je već pobjedila!

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
08:35 09.12.2022.

Znaci nema prijenosa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije