Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu bilo lako

Smijeh do suza u reprezentaciji: Pogledajte što je morao napraviti mladi dinamovac!

Amer Gojak
Foto: Screenshot
1/3
22.03.2017.
u 09:46

– Ma nemam treme zato što ću biti s takvim velikim igračima, priželjkivao sam ovaj poziv

Reprezentacija BiH okupila se u Zenici uoči kvalifikacijskog susreta protiv Gibraltara, a među izabranicima Mehmeda Baždarevića neki su novi igrači. Daniel Pavlović iz Sampdorije i Amer Gojak iz Dinama su debitanti, a običaj nalaže da novi igrači moraju zapjevati pred svima.

Gojak je izabrao pjesmu Halida Bešlića "Prvi poljubac" i bio je prilično dobar, dok je Pavlović otpjevao pjesmu Željka Bebeka "Da je sreće bilo".  Igrač Sampdorije svojim je nastupom nasmijao suigrače, posebno Seada Kolašinca koji se nije mogao suzdržati, smijao se do suza.

– Ma nemam treme zato što ću biti s takvim velikim igračima. Priželjkivao sam ovaj poziv, veseli me što Dinamo sad ima dva reprezentativca BiH, nadam se da će ih biti još – rekao je nedavno Gojak koji se nada da će ubrzo postati standardni reprezentativac.

>>Gojak: Kako se ne bih veselio kad sam potpisao novi ugovor s klubom u kojem se osjećam kao kod kuće

 

Komentara 2

2F
2fast4u
11:58 22.03.2017.

bez veze sam upalio večernji....bojkot dok se ne promijeni vlasnik....svaki dan izmisle vijest na naslovnici da promiču jugoslavenstvo.... hrpa jugofila maltretira nas Hrvate sa vijestima koje nas ni najmanje ne zanimaju, pa ja navijam protiv Bosne, kao i svi koje poznam, ako netko ne zna zašto pa neka se samo podsjeti kako su divljali po Mostaru i navijali protiv Hrvatske na velikim natjecanjima. nismo svi paniglu....

IL
ilijan
10:25 22.03.2017.

Ma Bosanci su uvijek spremni na zezanciju, bravo dečki, samo naprijed želim vam veliki uspjeh a posebno u dinamu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije