Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMAN USPJEH

Saudijska Arabija novom pobjedom korak bliže odlasku na SP u Katar!

Reuters
27.01.2022.
u 20:59

Utakmicu u Jeddahu odlučio je pogodak Firasa Al Brikana u 48. minuti, a bila je to šesta pobjeda Saudijske Arabije u sedam odigranih dvoboja tijekom kvalifikacija.

Nogometaši Saudijske Arabije napravili su novi korak prema ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu koje će organizirati Katar.

U dvoboju sedmog kola skupine B Saudijska Arabija je na domaćem terenu svladala Oman 1:0 i time dodatno pobjegla glavnim prijetnjama za jedno od prva dva mjesta koja vode na SP (Japanu i Australiji). Od Japana sada Saudijska Arabija ima četiri boda više, a od Australije pet.

Utakmicu u Jeddahu odlučio je pogodak Firasa Al Brikana u 48. minuti, a bila je to šesta pobjeda Saudijske Arabije u sedam odigranih dvoboja tijekom kvalifikacija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije