Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov Nadzorni odbor bez konkretnih odluka

Sapunar: Strinićev je transfer aktualan

petroslav sapunar
Ivana Ivanović/Pixsell
24.01.2011.
u 18:36

- Nadzorni odbor nema ništa protiv dolaska Ivice Križanca, a o njemu se pozitivno izjasnila i struka. Nisam se nadao da će jedna kava s njim dovesti do dogovora, ali želimo što prije kompletirati momčadi - rekao je Sapunar.

Hajdukova struka u sastavu sportski direktor Ivica Kalinić i trener Goran Vučević došla je pred Nadzorni odbor bijelih (na sastanku nije bilo trojice poduzetnika Andabaka, Rimca i Mamića) i govorila o svojim željama i potrebama. O tome što su pričali njih dvojica poprilično “politički” kazivao je predsjednik NO-a Petroslav Sapunar.

- Sportski direktor i trener podnijeli su izvještaje o protekloj sezoni, koji su prihvaćeni. Načeli smo temu  igračkog kadra i imena koji se spominju po medijima. Suzili smo taj broj, trener je kazao što mu je potrebno i u kojem smjeru će ići. Stav NO-a i uprave je da dobro profilira igrače koji su mu potrebni i da se osloni na ono što ima, a da samo kroz određeno vrijeme odluči se hoće li i koga će dovoditi. Mi imamo cilj i želju kako realizirati ciljeve u klubu – rekao je Sapunar.

Naravno, malo smo konkretizirali ono o čemu je Sapunar uopćeno govorio. Što je s Križancem?

- Žao mi je što je došlo do nekih neriješenih pitanja između nas. Hajduk je velika momčad koja će sa svima popričati, zbog neke nespretnosti ispalo je da mi ne želimo Križanca, a zna se o kakvoj je veličini riječ. Iskreno govoreći, želio sam se upoznati s njim, popričati, vidjeti njegove planove u budućnosti. Mogu vam reći da se radi o osobi koja jasno zna posložiti svoju karijeru i ima jasne stavove. Riječ je o kvalitetnoj osobi koja je zaobišavši Hajduk napravila veliku karijeru. Nismo zaključili razgovore, nisam se ni nadao da će jedna kava s njim dovesti do ozbiljnijih razmišljanja – kazao je Sapunar.

Kakav je stav NO-a?

- Nema ništa protiv, poštuje želje struke, a kad dođu u pitanje iznosi onda će dati svoje mišljenje – kaže Sapunar.

Postoji li nekakav rok za dogovor, momčad u srijedu putuje na pripreme?

- Stalno su neka događanja, i sad se nešto događa, aktivno je. Postoji mogućnost, želimo što prije kompletirati momčad. Dio uprave odrađuje jedan dio posla, struka svoj dio posla – opet je bio općenit Sapunar.

A Strinić? Odlazi li u Dnipro?

- Njegov je odlazak aktualan, izgledno je da napravimo taj transfer. Uspijemo li, to bi bio veliki pothvat u ovom trenutku. Vidjet ćemo koliko vrijedi taj transfer, koliko su kvalitetno odrađeni pregovori – kazao je Sapunar i potvrdio da je Križanac na popisu želja Gorana Vučevića.

Na tom su popisu još tri igrača.

- Radi se o obrambenom igraču, traže oni nešto i u sredini, i napadača. O imenima ne bih – kazao je Sapunar.

Inače, Strinić je otputovao u Zagreb kako bi sredio putovnicu koja mu je istekla, a vjerojatno će izvaditi i vizu za Ukrajinu i prema svim najavama neće biti u zrakoplovu koji će u srijedu Hajdukove igrače odvesti na pripreme u Antalyju.

Sapunar je naglasio kako je NO odlučio da se natječaj za članove uprave produži za još trideset dana, i to zbog toga što u klubu trenutno ima mnogo aktivnosti, jer momčad ide na pripreme, u tijeku je prijelazni rok i uskoro će proslava 100. rođendana. Kao da se to sve nije znalo kada je natječaj oglašen.

- Ovim dajemo mogućnost da se prijave i oni koji to nisu uradili, nema nikakve žurbe. Gospodin Grbić se dobro uklopio, aktivan je 24 sata, Hajduk djeluje bez problema, pokazuje se sinergija koja je evidentna u klubu što se tiče djelovanja i realizacije ovih planova – u svom je stilu kazao Sapunar.

Komentara 3

Avatar Kralj meraka
Kralj meraka
20:03 24.01.2011.

Gosp.Sapunar ovo više nije ni smiješno,,,,,,ŽALOSNO JE!!!

KT
Kralj Tomislav
19:49 24.01.2011.

dok Mamic prodaje igrace u Bundesligu i Premierligu......., Hajduk svoje najbolje igrace prodaje u prosjecne ruske ili ukrajinske ekipe.... pametnome dosta.......

OB
-obrisani-
07:47 25.01.2011.

Sapunar: Strinićev je transfer aktualan jer more nesmijemo a Poljudski stadion nemremo prodati pa uz nadu da postanemo prvaci HNL prodajemo najbolje igrače..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije