Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OSJETIO SAM GRČ'

Ruski tragičar otkrio što se dogodilo prije autogola: Hrvati su nas razbijali...

Hrvatska i Rusija na Poljudu igraju odlučujuću utakmicu za izravni plasman na SP
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
26.11.2021.
u 14:48

- Hrvati su bili u naletu, a nakon početka nastavka, idućih 10-15 minuta bilo je najteže - rekao je Fjodor Kudrjašov.

Ruski nogometaš Fjodor Kudrjašov (34) ostat će u lijepom sjećanju navijačima hrvatske nogometne reprezentacije zbog autogola u posljednjih utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru, autogola koji je vatrene "gurnuo" na veliko natjecanje. Nakon gotovo dva tjedna progovorio je o tim trenucima...

Naravno, doživio je to na vrlo stresan način, krivi se za neuspjeh, no svjestan je da Ruse čeka još jedna prilika za plasman - kroz dodatne kvalifikacije.

- Hrvati su bili u naletu, a nakon početka nastavka, idućih 10-15 minuta bilo je najteže. Hrvati su nas razbijali. U tom trenutku kroz glavu nam je prolazila misao da će nas ubiti na terenu. Očekivao sam da će zbog lokvi utakmica biti lakša, da Hrvati neće moći toliko kombinirati kao u prvom dijelu. Ispalo je da su se savršeno prilagodili i nastavili igrati svoj nogomet. Nakon 15 minuta drugog poluvremena malo su usporili i nije bilo toliko opasnih trenutaka - kazao je za Sport-Express i nastavio:

14.11.2021., Split - Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Nekoliko sekundi prije gola osjetio sam grč, ne samo iza, već i sprijeda. Nastavio sam trčati jer utakmica nije zaustavljena. Morao sam. Nakon utakmice sam sve vrtio po glavi. Možda sam trebao pasti, tražiti pomoć, ali trener mi je rekao: 'A što da si pao i da su onda zabili s pozicije na kojoj si trebao biti? To bi bio još veći problem. Ovako si barem pokušao igrati do kraja.' I prvi trener je govorio da, ako možeš, moraš trčati dok ti noga ne otpadne. Takav sam i ja, uvijek ću sve odraditi do kraja.

Uistinu, snimka je potvrdila da se Kudrjašov uhvatio za nogu netom prije ubacivanja Josipa Brekala s desne strane. Lopta je preletjela do lijeve, gdje je bio Borna Sosa pa ubacio i ostalo je povijest...

>>> Autogol možete pogledati OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije