Respektira protivnika

Rijeka stigla u Sevillu, Tomečak tvrdi: Vjerujem da možemo proći!

Ivan Tomečak
HNK Rijeka
10.12.2014.
u 16:32

- Teško je naći riječi kojima bih opisao Sevillu. Jaka momčad, pogotovo na svom terenu, i morat ćemo se dobro namučiti za bodove koji nam trebaju za prolaz skupine

Nogometaši Rijeke sletjeli su u Sevillu gdje sutra igraju odlučujući dvoboj za prolazak skupine Europske lige. Igrači hrvatskog doprvaka svjesni su da ih čeka težak posao, Sevilli prepuštaju ulogu favorita, ali vjeruju u sebe.

- Dobar je osjećaj biti opet ovdje, pogotovo zato što imamo izglede za prolaz. Let je prošao uobičajeno dobro, gledajući fotografije malo smo se prisjetili velikog rezultata protiv Stuttgarta i doista bi bilo lijepo to ponoviti i vratiti se u jednakom raspoloženju, rekao je Ivan Tomečak.

Svjestan je da moraju odigrati vrhunsku utakmicu da izbore prolaz.

- Teško je naći riječi kojima bih opisao Sevillu. Jaka momčad, pogotovo na svom terenu, i morat ćemo se dobro namučiti za bodove koji nam trebaju za prolaz skupine. Ja vjerujem da ova momčad to može, moramo na gostovanju odigrati kako igramo kod kuće, a onda vjerujem da ni rezultat neće izostati, zaključio je desni branič momčadi s Kantride.

>>Najbolji igrač Seville Mbia: Bojimo se Riječana, pogotovo Kramarića

Komentara 3

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
17:06 10.12.2014.

kakav bedast naslov: Tomečak TVRDI: VJERUJEM da možemo proći... kako netko može nešto tvrditi, ako u to vjeruje?!?

ER
eristika
18:33 10.12.2014.

Ajmo Rijeka, Hrvatska je uz vas!!

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
17:08 10.12.2014.

Sa drugim trenerom Rijeka bi imala veće izglede!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije