Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno kolo

Remi Chelseaja, PSG slavio kao i ostali šest domaćina u Francuskoj

Oscar
Foto: Reuters/Pixsell
03.02.2016.
u 23:45

PSG je na Parku prinčeva sa 3:1 pobijedio Lorient.

Chelsea se vratio remijima... Momčad Guusa Hiddinka je nakon pobjede nad Arsenalom odigrao 0:0 u gostima kod Watforda u 24. kolu engleskog prvenstva. 

Everton je u drugoj utakmici s uvjerljivih 3:0 slavio protiv Newcastlea, a strijelci su bili Aaron Lennon u 23. minuti, te Ross Barkley po dva puta s bijele točke.

Poredak: Leicester 50, City 47, Tottenham 45...     

Statistiku pogledajte na portalu Goal.com.

Nevjerojatna večer bila je u Francuskoj gdje su u sedam utakmica 24. kola domaćini ostvarili sve pobjede.

Niz je nastavio PSG koji je na Parku prinčeva s 3:1 pobijedio Lorient, iako je nakon prvih 45 minuta bilo 1:1. Cavani je zabio u 6. minuti, a gosti su se vratili preko Guerreira. U nastavku stvari su na svoje mjesto stavili Ibrahimović u 55. i Kurzawa u 69. minuti.

Parižani su time srušili rekord franuske lige sa 33 utakmice bez poraza zaredom. Raniji rekord držao je Nantes iz 1995. godine sa 32 utakmice bez poraza.

Ostali rezultati: Guingamp - Troyes 4:0, Lille - Caen 1:0, Lyon - Bordeaux 3:0, Nantes - Ajaccio 3:1, Nice - Toulouse 1:0, Reims - Angers 2:1.

Poredak: PSG 66, Monaco 42, Nice 39...

>>Barcelona se poigrala s Valencijom: Suarez zabio 4, a Messi 3 gola!

>>Navijači Fiorentine u 93. minuti u deliriju, Inter prekinuo niz bez pobjede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije