Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup kralja

Barcelona se poigrala s Valencijom: Suarez zabio 4, a Messi 3 gola!

Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.02.2016.
u 23:10

Tribine su bučno pozdravile svog junaka Messija u 60. minuti, kad je zabio svoj drugi pogodak za 4:0, a ujedno bio mu je to i 500. gol u karijeri.

Barcelona je po tko zna koji put ove sezone demonstrirala nadmoć! U prvoj utakmici polufinala Kupa kralja na Nou Campu momčad Luisa Enriquea pregazila je Valenciju sa 7:0 i već se može prirpemati za finale s boljim iz ogleda Seville i Celte.

Južnoamerički dvojac - Lionel Messi i Luis Suarez - natjecao se u večerašnjem susretu tko će zabiti više pogodaka. Urugvajac ih je postigao četiri, a Argentinac 'tek' tri. Mogao im se pridružiti i treći iz sjajnog trolista, Brazilac Neymar, no promašio je kazneni udarac u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Netom prije toga kapetan gostiju, Mustafi, dobio je crveni karton, a kako je Barca već vodila sa 3:0 bilo je jasno da se šišmišima priprema katastrofa.

Tribine su bučno pozdravile svog junaka Messija u 60. minuti kad je zabio svoj drugi pogodak za 4:0, a ujedno bio mu je to i 500. gol u karijeri.

Ivan Rakitić bio je na klupi za pričuve. Uzvrat će se igrati sljedeće srijede. 

>>Navijači Fiorentine u 93. minuti u deliriju, Inter prekinuo niz bez pobjede

 

Komentara 1

Avatar germanikus
germanikus
14:37 04.02.2016.

Ih ...to nije ništa tek da ih trenira Janez Kek a u sredini dirigra Janez Krampl to bi bila nogometna rapsodija!Uz ta dva nogometna velikana iz Slovenije bilo bi veselja i smijeha na Nou Campu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije