Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometni Mozart

Pogledajte magiju Ivana Balića i njegov čarobni pogodak

Ivano Balić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
18.04.2020.
u 11:48

Tijekom karijere igrao je za Split, Metković, Zagreb, Portland i madridski Atlético, a karijeru je završio u njemačkom Wetzlaru

Jedan od najboljih rukometaša u povijesti naš Ivano Balić završio je karijeru prije pet godina. Rukometni Mozart je s hrvatskom reprezentacijom bio svjetski prvak (2003.) i olimpijski pobjednik (2004.).

Dva puta je izabran za najboljeg igrača svijeta (2003. i 2006.), bio je najbolji hrvatski sportaš 2007., te je četiri puta bio proglašen najboljim hrvatskih rukometašem.

>> Poslušajte s kakvim emocijama je Ivano pristupao igri: 'Igramo kao p***e!'

Balić je s reprezentacijom bio brončani na Igrama 2012., te dva puta srebrni na SP-ima (2005. i 2009.), te dva puta srebrni (2008. i 2010.) i jednom brončani na europskim prvenstvima.

Tijekom karijere igrao je za Split, Metković, Zagreb, Portland i madridski Atlético, a karijeru je završio u njemačkom Wetzlaru.

U Španjolskoj je igrao na vrhuncu karijere kada je radio s loptom što god mu je palo na pamet.

Španjolska rukometna liga Asobal na svom je Instagramu objavila fantastičan Balićev gol dok je igrao za Portland. 

U tom genijalnom potezu vidi se raskošan talent i magija koju je imao Ivano Balić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar jumanji
jumanji
13:21 18.04.2020.

Za mene je taj pogodak bio jedan od normalnih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije