Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKOK NA SEDMO MJESTO

Medvjedi ponovno bolji od prvaka!

medveščak
30.10.2009.
u 21:20

Drugi put u manje od dva tjedna hokejaši Medveščaka bez bodova su iz Ledene dvorane Doma sportova ispratili aktualnog prvaka EBEL lige, austrijski KAC!

Ledena je ponovno gorjela, igrači su uz ovacije još jednom izlazili na bis i klizali počasne krugove, u publiku su prvi put letjeli i dresovi, a u zraku je završio i trener Sacilotto – slika je to slavlja hokejaša Medveščaka i nove, osme pobjede u EBEL ligi nad aktualnim prvakom KAC-om iz Klagenfurta s čak 4:1 (1:0, 1:0, 2:1).

Smyth dvostruki strijelac
Pogotke za momčad hrvatskog prvaka su postigli Brad Smyth (19. i 45.), Mike Ouellette (40.) i Joel Prpić u 52. minuti. Jedini strijelac za goste bio je Schuller (50.) nakon pogreške jučer ponovno odličnog vratara Kristana koji je isklizao nekoliko metara ispred gola i izgubio pak. – Najbolja utakmica sezone?

Možda, teško je reći. Bili smo sretni što smo zabili pogotke u samoj završnici prve i druge trećine. Obrana je ponovno bila fantastična na krilima navijača koji su sigurno najbolji u svijetu sporta – oduševljen je bio Sacilotto nakon drugog trijumfa medvjeda nad KAC-om u nepuna dva tjedna. Sa sobom je pred novinare doveo mladog, 18-godišnjeg hrvatskog napadača Mislava Blagusa pred kojim je, uvjerava nas, velika budućnost.

– Sretan sam što imam priliku igrati u ovako jakoj momčadi i uvijek ću dati sve od sebe. Nakon ove pobjede, po nove bodove idemo u nedjelju kada (17.30) dočekujemo Graz. Sposobni smo ponovno odigrati ovako dobru obranu i na svom ledu svladati svakog – uvjerava nas Blagus.

Medvjedi ponovno sedmi
Rezultati 19. kola EBEL lige: Medveščak - KAC 4:1, Linz - Jesenice 3:2, Villach - Vienna Capitals 3:1, Olimpija - Graz 99ers 5:3, Alba Volan - Red Bull Salzburg 2:6. Poredak: Linz 29, Graz 28, Vienna Capitals 27, Villach 25, RB Salzburg 22, KAC 21, Medveščak 19, Alba Volan 18, Olimpija 14, Jesenice sedam bodova.

Ključne riječi

Komentara 15

LY
Lynx
16:33 31.10.2009.

PrsutiMasline smiri doživljaj. Nama u Zagrebu je dobro, Iskreno potpuno te razumijem. Sezona furešta je odavno gotova, počele su puhati bure, sve je hladnije. Treba izdržati još 8 mjeseci bez ikakvog događanja u toj tvojoj vukojebini. No ne brini, tu i tamo HRT prenosi utakmice Mdveščaka. Bolje išta nego ništa.

KO
kobra
19:39 01.11.2009.

pršut...kralj si!

ZG
ZgRege
23:55 30.10.2009.

A čuj, ako tražiš muške, onda si na krivom mjestu...muških guza imaš na modnim revijama, ovo je viteški sport, koji nije za vas...ZIG-ZAG...ZIG-ZAG...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije