Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Luka Modrić će biti među najplaćenijim Realovim igračima

Luka Modrić Real Atletico
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
18.08.2018.
u 14:11

Predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez uvjerio je Luku Modrića da ostane na Santiago Bernabeuu

Luka Modrić je zadnjih dana često spominjan kao novo veliko pojačanje milanskog Intera, ali taj se transfer nije dogodio.

Hrvatski kapetan ostaje u Realu, a madridski klub će crno-plave tužiti Fifi jer su navodno nagovarali Luku da raskine ugovor. Modrić je po starom ugovoru s Realom vezan još dvije godine, ali sada je u izradi novi, nešto pojačani ugovor.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez uvjerio je Luku Modrića da ostane na Santiago Bernabeuu, piše sportski tjednik AS.

'Modrić ostaje u Realu. Uskoro će potpisati novi ugovor i bit će među najplaćenijim igračima u klubu. Zarađivat će 11 milijuna eura, istu plaću imaju Gareth Bale i Sergio Ramos', piše AS.

Hrvatski kapetan je dosad u Realu godišnje zarađivao 6,5 milijuna eura, dodaje AS.

Luka Modrić Real Atletico
1/5

Komentara 10

PR
prajdali100
15:18 18.08.2018.

Kvalitet moraš platiti a Luka je extra klasa.

HR
Hrvatska
14:16 18.08.2018.

I zasluzio je. Bravo Luka Hrvatsku kralju!

AL
Alza
21:45 18.08.2018.

Luka ima ugovor do 2020 godine. On je vlasnistvo Reala. "Luka ce biti najplaceniji Realov igrac" je buduce nemoguce vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije