Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLAČIONICA Modri pod tribine ušli s pjesmom, bijeli s gorčinom

Lončarić: Ovo mi je škola

04.04.2007.
u 22:47

Skačući i pjevajući iz svega glasa, Dinamovi igrači ušli su pod poljudske tribine i pošli na tuširanje. - Uveli smo moj bivši klub Slaven Belupo u Kup Uefe, no Rabuzinovo im Sunce ne damo - sretan je izjavio Ognjen Vukojević. Dinamovci redom tvrde kako ni u jednome trenutku nisu bili zabrinuti da neće proći u finale.

- Znali smo da ćemo zatresti mrežu. Hajduk je bio bolji nego u prošlim susretima u Zagrebu, no ukupno smo puno bolji - kazao je Eduardo. Nesigurni Dinamov vratar Filip Lončarić svoje pogreške vidi kao dobru školu. - Ne mislim da nisam pogriješio. Bit će još pogodaka s 40 metara, ovo mi je dobra škola - komentirao je Lončarić.

Hajdukovci su bili pokisnuli. Razočarani. - Ispada da svaku utakmicu s Dinamom završavamo s igračem manje. Da nam je priznat pogodak, imali bismo 3:0 i lako bismo priveli dvoboj kraju - komentirao je Dario Damjanović.

- I da smo gubili 5:0, prošli bismo dalje - kontrirao je Lončarić. - Što se suđenja tiče, nešto se mora poduzeti - komentirao je Nikica Jelavić, a slični su komentari i ostalih hajdukovaca.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije