Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moraju igrati najbolji

Legende složne: Reprezentacija treba prestati biti poligon za testiranje igrača

Jović i Metličić
Foto: PIXSELL
1/5
26.01.2022.
u 22:54

Nama je zbog korone došao Željko Musa, koji nije bio na popisu i mi smo protiv Srbije odigrali jednu od najboljih obrana. A Tin Lučin je bio tek peti izbor na lijevom vanjskom, kazao je Jović.

Hrvatska rukometna reprezentacija je neodlučenim ishodom s Nizozemskom (28:28) Europsko prvenstvo zaključila na osmom mjestu.

Tijekom turnira mnogo se govorilo o pomlađivanju te teškoćama s koronavriusom, a svoje viđenje dao je Božidar Jović, član legendarne generacije koja je na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. osvojila zlatnu medalju.

- Moramo se vratiti na grupu u Segedu. Nama je zbog korone došao Željko Musa, koji nije bio na popisu i mi smo protiv Srbije odigrali jednu od najboljih obrana. Nama je Tin Lučin bio tek peti izbor na lijevom vanjskom. Lino Červar je izjavio da ne trebamo plakati za 36-godišnjakom, ali njemu je igrao Igor Vori sa 38 godina. Za reprezentaciju moraju igrati najbolji, uvijek to ponavljam. Moramo odrediti pravac kojim idemo - kazao je Jović za RTL.

Slično je u studiju komentirao i Petar Metličić.

- Reprezentacija treba prestati biti poligon za testiranje igrača. Igrači se ne stvaraju u reprezentaciji nego u klubovima. S tim trebamo prestati i točka. Pogledajte Francusku i Dansku. Igraju najbolji. U reprezentaciju se teško ulazi i još teže ispada. Tako treba biti. Nije bitno koliko igrač ima godina nego kako igra. Kad budu igrali najbolji, Hrvatska će se vratiti na vrh - rekao je Metličić.

Video - Červar u studiju počeo plakati zbog pitanja o Kalebu, otkrio sve o Baliću i najvećoj rukometnoj pljački: 'Sada vam to mogu reći..'

Komentara 9

MR
mrblack
06:52 27.01.2022.

da to prestane treba mijenjati Gobca i satelite😡😡

DU
Deleted user
23:28 26.01.2022.

Nama treba ne dobar njih ima nego odlican golman tek tada mozemo naprid.

AS
ante_slavonac
10:25 27.01.2022.

zašto mi na svaki komentar izbacuje uspori malo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije