Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teškoće s koronom

Cindrić otkrio po koga je hitna stigla u svlačionicu i dodao: Mene je tresla groznica

Budimpešta: EHF Europsko prvenstvo: Nizozemska - Hrvatska
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
26.01.2022.
u 18:54

Malo otežano dišem i dok igram nemam toliko snage, kaže Cindrić.

Hrvatska reprezentacija na ovom je Europskom prvenstvu imala najviše teškoća s koronavirusom te je umjesto predviđenih 18 igrača izbornik Hrvoje Horvat koristio čak njih 30.

Luka Cindrić bio je jedan od zaraženih, a u razgovoru za RTL uoči susreta s Nizozemskom otkrio je:

- Jako je teško, pogotovo igrati ovakav turnir, utakmice svaki drugi dan, velik napor, a korona ostavlja posljedice.

Opisao je svoje stanje:

- U početku me, nakon pobjede nad Srbijom, tresla groznica. Malo otežano dišem i dok igram nemam toliko snage.

Potom je otkrio po kojeg je igrača u svlačionicu došla hitna pomoć:

- Davidu Mandiću pozlilo je i došla je hitna te je otišao u Zagreb na pretrage. I Marino Marić je imao posljedice, vrtoglavicu osjećamo i on i ja, ti simptomi poslije korone su ozbiljni i nije samo tako. Ali dobro podnosimo sve i borimo se koliko možemo - zaključio je Cindrić.

Video - Silvio Ivandija o tome hoće li Hrvoje Horvat ostati izbornik rukometaša: Dogodila se jedna stvar koja je ispala ogromna

Komentara 6

ZE
zeldox
20:13 26.01.2022.

pa zar nisu cijepljeni ??

Avatar HighHopes
HighHopes
22:40 26.01.2022.

Dajte dečki priznajte sami sebi da su to posljedice nakon cijepljenja...svi ste cijepljeni i nezdravi, užas i tko zna što vas još čeka! Samo jedan hrvatski rukometaš se odbio cijepiti, svi ostali su papci i kukavice!

BU
bucogi
21:58 26.01.2022.

Cjepiva i basta. Dajte svi skupa već jednom priznajte što se događa osobito sa sportašima, nije normalno zaboga, ispitajte, provjerite, spasite koga se spasiti može, oni se ruše i slabo imene na dnevnoj bazi već godinu dana! Koga vraga svi šute o tom fenomenu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije