Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Las Vegas izborio vrijednu pobjedu u Los Angelesu

Las Vegas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.12.2017.
u 12:24

Najbolja momčad lige je Tampa Bay s 56 bodova, a posljednja dva je momčad s Floride osvojila domaćom 3-1 pobjedom protiv Montreala

Tri od šest utakmica koje su sinoć odigrane u NHL-u odlučene su nakon osnovnih 60 minuta, a veliku 3-2 pobjedu u produžetku na gostovanju u Los Angelesu izvukla je momčad Las Vegasa, vodeća u Zapadnoj konferenciji.

Vitezove iz Las Vegasa do pobjede je odveo David Perron pogotkom u četvrtoj minuti produžetka. Marian Gaborik je doveo kraljeve u vodstvo u 9. minuti, a gosti su izjednačili u 39. preko Jonathana Marchessaulta. Brendan Leipsic je u 52. minuti pogodio za vodstvo Las Vegasa 2-1, a izjednačio je Drew Doughty u 56. minuti, što je domaćoj momčadi bilo dovoljno samo za jedan bod na kraju.

Las Vegas
1/7

Las Vegas sada ima 52 boda, tri više od Los Angelesa, drugoplasirane momčadi u Pacifičkoj divizija, a 49 bodova ima i Nashville, vodeća momčad Centralne divizije.

Najbolja momčad lige je Tampa Bay s 56 bodova, a posljednja dva je momčad s Floride osvojila domaćom 3-1 pobjedom protiv Montreala. Gosti su poveli preko Brendana Gallaghera (24), ali su domaći odgovorili s dva pogotka Stevea Stamkosa (39, 45) i jednim Braydena Pointa (41).

Komentara 1

LI
lipotan
13:08 29.12.2017.

malo kasnite,ovo je bilo prije tocno 32 sata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije