Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Klopp: Hoffenheim će pustiti Bayeru (L)

jurgen klopp
NPH/Pixsell
22.04.2011.
u 12:32

Trener dortmundske Borussije Jürgen Klopp (43) počeo je s nadmudrivanjima na psihološkoj osnovi uoči završnice Bundeslige

Stručnjak koji vodi lidera njemačkog prvenstva i inače je poznat kao čovjek bez dlake na jeziku, a ovaj je put podgrijao ozračje uoči dvoboja Hoffenheima i glavnog Borussijina konkurenta, Bayera iz Leverkusena.

- Baš kao što igraju cijelu sezonu, ne očekujem da će se Hoffenheim nešto posebno truditi na gostovanju u Leverkusenu. Načuo sam da je momčad već okrenula leđa treneru Marcu Pezzaiuoliju, koji ionako odlazi na kraju sezone - ispalio je Klopp čija momčad već u subotu može postati novi prvak poklope li se rezultati.

Borussia (D) mora slaviti na gostovanju kod imenjaka iz Mönchengladbacha, a Bayer ne smije pobijediti kod kuće. U tom slučaju dortmundska momčad osvojila bi četvrti bundesligaški naslov i prvi od 2002. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije