Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE KRITIKE

Jeličić: Dinamo je toliko loš da mu ni sudac ne može pomoći; Beusan: Nije bio jedanaesterac za modre

Dinamo - Istra
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
21.11.2016.
u 22:56

- Dinamo u kontinuitetu igra loše. Izgledaju loše kao momčad i nemaju igrača koji bi napravio razliku. To se sada ne odražava samo na Europu, nego i na prvenstvo. Teško je pričati o šansama Dinama protiv Lyona i ozbiljnih europskih momčadi kad ovako loše izgledaju - rekao je Joško Jeličić

- Dinamo u kontinuitetu igra loše. Izgledaju loše kao momčad i nemaju igrača koji bi napravio razliku. To se sada ne odražava samo na Europu, nego i na prvenstvo. Teško je pričati o šansama Dinama protiv Lyona i ozbiljnih europskih momčadi kad ovako loše izgledaju - rekao je večeras HRT-ov komentator Joško Jeličić u emisiji Stadion.

Dinamo je u petak odigrao 1:1 s Istrom, a gol za modre zabio je Fernandes iz jedanaesteraca.

- Sudac Željko Frković je pogriješio, ovo nije bio jedanaesterac - rekao je stručnjak za suđenje Mateo Beusan, dok je Jeličić dodao:

- Sudac je pokušavao pomoći Dinamu koji je toliko loš da mu to nije pomoglo.

>> Luis Ibanez: Više od debakla protiv Lyona bole me priče da je Dinamo pustio tu utakmicu

Komentara 23

ZG
zgrio
05:47 22.11.2016.

Da je Dinamo trenutno loš nam ne treba nogometni "stručnjak" da nam to kaže. Njegovi komentari su pomalo uvredljivi jer uvijek koristi priliku da dodatno nekoga popljuje. Valjda je nešto na osobnoj razini ili liječi neke frustracije

ZR
Ze Roberto u
23:20 21.11.2016.

Kako se ono kaže "iskace iz pastete".....to vrijedi i za Jeličića , u sportskom programu HTV

ZR
Ze Roberto u
23:16 21.11.2016.

Čovječe ako si takav znalac, pusti laptop i pljuvanje po Dinamu!!! Daj se negdje primi posla u nogometnom svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije