Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE KOSTELIĆ

Ivica i Janica spavali u šumi jer nisu imali za hotel: 'Snijeg je zatrpao šator, umro sam od straha'

Arhivske fotografije dočeka Janice i Ivice Kostelića sa Svjetskog prvenstva na kojemu se prije 20 godina okupilo oko 100.000 ljudi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
11.08.2023.
u 12:08

Jednom prilikom priznao je da je za Janicu planirao da se bavi tenisom ili baletom, a otkrio je da si financijski nije mogao priuštiti da mu se oboje djece bavi skijanjem. Janici je tad predsjednik Skijaškog kluba Zagreb Ivo Drinković dao skije kojima se koristio njegov sin, a kasnije je ispisana povijest.

Najpoznatiji i najuspješniji hrvatski skijaški trener Ante Kostelić danas slavi 85. rođendan. Ante Kostelić, koji je poznat i pod nadimkom Gips, u mladosti je trenirao više sportova: rukomet, plivanje, skijanje, a bavio se i automobilskim utrkama. Međutim, najviše uspjeha imao je u kao skijaški trener jer je od Janice i Ivice napravio olimpijske pobjednike. 

Jednom prilikom priznao je da je za Janicu planirao da se bavi tenisom ili baletom, a otkrio je da si financijski nije mogao priuštiti da mu se oboje djece bavi skijanjem. Janici je tad predsjednik Skijaškog kluba Zagreb Ivo Drinković dao skije kojima se koristio njegov sin, a kasnije je ispisana povijest.

25.03.2023.., Zagreb - Noc hrvatskog skijanja. Nagrade za zivotno djelo, Reno Fleiss, Ante Kostelic i Ivica Kostelic Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Kostelići su tada slabo stajali financijski i trenirali su u teškim uvjetima, a to možda najbolje opisuje činjenica da je Ante s djecom spavao u šumi jer si nisu mogli priuštiti hotel.

VEZANI ČLANCI:

– Djeca su spavala u šatoru, a ja si mislim: "Bože, molim te, pogledaj nas i malo nas pogladi." I idem, dok djeca spavaju, u Badgastein na kockanje. Nekom kamiondžiji je ispao novac iz džepa. Ionako sam namjeravao kockati, a sad sam imao i nešto novca. I Bog mi da da zaradim na kocki. Vratim se djeci, kad ono napadao snijeg, ne mogu pronaći šator. Premro sam od straha. Rukama sam kopao snijeg dok nisam pronašao šator. A Janica i Ivica spavaju kao bebe – ispričao je Ante Kostelić. 

Komentara 3

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
22:03 11.08.2023.

Koji control freak, ON je za djecu isplanirao čime će se baviti u životu! Za za ovo da je djecu ostavio samu u đatoru u šumi, a on otišao kockati, nemam riječi.

Avatar zpAgram
zpAgram
13:13 11.08.2023.

Dobro da nisu umrli od gladi

Avatar Hazl113
Hazl113
20:38 11.08.2023.

Ok i što sada nakon koliko, 30 god. Sada ćemo čitat što se događalo svake minute njihovog života. Dajte ih ostavite ne miru. Napravili su ono što vjerojatno nitko bnika neće i tu bi trebalo priči biti kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije