Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li Euro neregularan?

Ivano Balić: Mi smo prvi 'nadrljali', a Duvnjak u Kielu tuguje

Hrvatska izgubila od Danske i ispala iz utrke za medalju na Europskom prvenstvu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
25.01.2022.
u 11:54

– Ne bih se složio s time da je Euro neregularan, tako je, kako je. Nas je zahvatio virus i što sad ti tu možeš. To je tako, treba se prilagoditi koliko možeš – kaže Balić.

Naš legendarni rukometaš Ivano Balić, sada u ulozi pomoćnika izbornika Hrvoje Horvata, kazao je kako se hrvatska reprezentacija dobro snašla s obzirom na teškoće prouzročene koronavirusom.

– Malo prije utakmice dobio sam podatak da smo promijenili 30 igrača, to vam je sve jasno. Počne jedna ekipa, a onda dođe druga, treća pa četvrta. Mislim da smo se u svemu tome dobro snašli, imali smo tu slabu utakmicu protiv Crne Gore gdje bih rekao da su Crnogorci bili stvarno jako dobri. Nismo mi bili toliko loši koliko su oni nas dobro napadali, smireno i pažljivo, zbog toga smo imali problema. U toj je utakmici bila i velika razlika u golmanima. Mogu biti zadovoljan s obzirom na sve promjene koje smo imali. Momci se bacaju na glavu i to je ono najvažnije – rekao je Balić za HRT.

Ipak, nekoliko mladih igrača pokazalo je da se može na njih računati u budućnosti.

– Jelinić, Lučin, Martinović našli su se u ulozi nositelja, zapravo prvi put. Mislim da su pokazali da možemo računati na njih. Još je neke role imao i Maraš, pa je na krilu imao Glavaš, mislim da su ti mladi pokazali da se može računati na njih i sad je na njima da rade, da igraju što bolje u klubovima. Mislim da za budućnost neće biti problema – rekao je Balić.



 

Domagoj Duvnjak, najbolji hrvatski igrač, zbog ozljede leđa propustio je cijelo prvenstvo.

– Duvnjak tuguje u Kielu što ne može biti tu. Hendikep njegova neigranja smo totalno zaboravili, a on je 12, 13 godina stalno prisutan na svim natjecanjima. Tužan je što ne može biti tu, ali navija i svaku večer se čuje s igračima, duhom je ovdje – objasnio je bivši reprezentativac.

Balić smatra da Euro nije neregularan, s obzirom na pandemiju koronavirusa i okrnjene sastave momčadi.

– Ne bih se složio s time da je Euro neregularan, tako je, kako je. Nas je zahvatio virus i što sad ti tu možeš. To je tako, treba se prilagoditi koliko možeš. Mi smo prvi "nadrljali", onda su krenule i sve ove druge reprezentacije. Treba se snaći u svemu tome – objasnio je Balić te istaknuo Dansku kao favorita.

Video – Hrvoje Horvat nakon pobjede nad Islandom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije