Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO DOVOLJNO

FOTO Balić izbornik? Naš najbolji rukometaš u povijesti jednom fotografijom rekao sve na tu temu

Budimpešta: Jutarnji trening hrvatske rukometne reprezentacije nakon poraza od Danske
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
24.01.2022.
u 20:30

Nije želio apsolutno ništa reći na tu temu, ali zato je objavom na Instagramu otklonio sve sumnje vezane uz temu njega kao izbornika.

Izbornik rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat našao se nakon poraza od Crne Gore na meti brojnih kritika, a prednjačili su u njima bivši reprezentativci i suigrači njegova pomoćnika Ivana Balića. Kao da žele vidjeti obrnute uloge u tom odnosu.

Uostalom, u razgovoru za Večernji list je Veselin Vujović izjavio da bi mu bilo logičnije vidjeti Balića kao izbornika, a ne kao pomoćnika.

No, najbolji hrvatski rukometaš u povijesti očito je više nego zadovoljan ulogom, ali i odnosom koji ima s Horvatom.

Nije želio apsolutno ništa reći na tu temu, ali zato je objavom na Instagramu otklonio sve sumnje vezane uz temu njega kao izbornika.

Foto: Instagram

Postavio je fotografiju Horvata kako ga grli nakon slavlja nad Islandom (23:22) i ta fotografija zapravo govori više od tisuću riječi...

Komentara 11

Avatar southman
southman
21:00 24.01.2022.

Balic je linčina. Ne da se to njemu.

Avatar Tombstone
Tombstone
20:40 24.01.2022.

A kaj reci nego da se slazem s Ivanom. Ak on tako misli, uzevsi u obzir njegovo poznavanje rukometa, tko bilo sto drugo moze reci? Pa on je jedan od najboljih rukometasa svijeta i Hrvatske.

IS
istokdole
22:14 24.01.2022.

Ma nije to loše uopće da prolazimo kvalifikacije bar će se uigrati :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije