Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE GADŽA

Junak utakmice s Islandom: Čupić i Gojun rekli su nam nešto što ćemo pamtiti do kraja života

24.01.2022.
u 17:23

- Sigurno da to može puno bolje. Nedostajalo mi je samopouzdanja. Nije lako kad se mijenjaju vanjski igrači, ali mislim da će ići samo na bolje.

Ante Gadža zabio je pobjednički pogodak protiv Islanda (23:22) pa na taj način popravio ukupni dojam na Europskom prvenstvu, ali i podosta podigao svoje samopouzdanje.

- Sretni smo prvenstveno zbog pobjede. Mislim da smo pokazali danas da uz obranu kao protiv Danske i borbenost, možemo do pobjede - rekao je za RTL Gadža pa otkrio što nije funkcioniralo tijekom turnira:

- Previše nas je nedostajalo. Kad nemate igrače kao Duvnjak ili Mamić, teško se uhodavati. Neki igrači su se upoznavali međusobno, ali na testu karaktera smo položili, iako smo ispali iz polufinala. Gojun i Čupić su nam rekli nešto što ćemo pamtiti do kraja života.

Nije htio reći što točno.

- To su interne stvari, ali svi znaju što znači reprezentacija, nama i njima. Ne smijemo to pokvariti, na nama je da to zadržimo i rezultat će doći.

Kako ocjenjuje svoje nastupe na Europskom prvenstvu?

- Sigurno da to može puno bolje. Nedostajalo mi je samopouzdanja. Nije lako kad se mijenjaju vanjski igrači, ali mislim da će ići samo na bolje.

>> Pogledajte i izjave iz našeg tabora nakon pobjede

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 1

BI
billynik
17:37 24.01.2022.

Pogled na tablicu je dovoljno žalostan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije