Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza među čekićarima

Igrači West Hama održali krizni sastanak bez Slavena Bilića

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
24.10.2017.
u 14:53

U britanskim medijima Biliću već traže nasljednika. Navodno je prvi na listi želja 30-godišnji trener Hoffenheima Julian Nagelsmann, kojemu je nadimak “Mini Mourinho”

Igrači West Hama u ponedjeljak su u svom trening-kampu održali krizni sastanak kojeg je sazvao kapetan Mark Noble, objavili su britanski mediji.

Nakon domaćeg poraza (0-3) od novaka u ligi Brighton&Hove Albiona u proteklom prvenstvenom kolu, igrači su, prema pisanju medija, u svlačionici samo pokunjeno šutjeli. Nedostatak emocija navodno je razbjesnio kapetana Noblea, pa je u ponedjeljak održan krizni sastanak na kojem su bili samo igrači. Na tom sastanku navodno je najglasniji u kritici suigrača bio ozlijeđeni stoper James Collins.

Slaven Bilić
1/7

Trener West Hama Slaven Bilić dobio je od vlasnika kluba još dvije utakmice da spasi svoj posao. West Ham u srijedu u Liga kupu gostuje kod Tottenhama, a u subotu ga u prvenstvenom susretu čeka posljednjeplasirani Crystal Palace, a vlasnici kluba žele vidjeti da momčad, koja je na 16. mjestu sa samo osam bodova, napokon izlazi iz krize.

Unatoč tome, u britanskim medijima Biliću već traže nasljednika. Navodno je prvi na listi želja 30-godišnji trener Hoffenheima Julian Nagelsmann, kojemu je nadimak “Mini Mourinho”.

Nagelsmann je preuzeo Hoffenheim prije dvije godine, te ga je iz borbe za ostanak doveo u vrh Bundeslige. Prošle sezone završili su na četvrtom mjestu, a i u novoj sezoni ide im dobro.

Komentara 4

RI
rikavac
16:52 24.10.2017.

Ma moze im doci i veliki Morinho nemoze pomak napravit jer je to limitirana ekipa i prosjecna. Igraci su prosjecni i dovode se igraci van prosjeka i neko ocekuje da naprave nesto.

RO
rokoxy1
20:04 24.10.2017.

Tu ekipiu Morinjo nebi vodio i ovi poznati treneri da im platis koliko hoces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije