Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Ibričić, Lana Jurčević i Mavrović dolaze na otvorenje najveće poslovnice Polleo Sporta

Senijad Ibričić
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/2
12.06.2015.
u 00:25

- Ovo je nešto što Splitu, gradu sporta, definitivno treba i svaka čast Polleu na ideji da upravo ovdje ima svoju najveću trgovinu - izjavio je Senijad.

Pred nadolazeće ljetne vrućine i otvaranje sezone na Bačvicama, Polleo Sport otvara svoju desetu i ujedno najveću poslovnicu u prijestolnici Dalmacije. Split time dobiva mjesto gdje će se okupljati svi zaljubljenici u sport i zdrav način življenja. U Polleo Sport prodajnim mjestima kupac može pronaći najveći izbor sportske prehrane, bio i zdrave hrane, kao i fitness opreme – sve na jednom mjestu! Sportaši, rekreativci i oni koji se žele osjećati bolje u svom tijelu su prigrlili Polleo Sport kao svoj drugi dom i mjesto gdje obavljaju svu potrebnu kupnju za svoj stil života, ali i kao mjesto za razgovor, savjet i razmjenu iskustva sa najkompetentnijim zaposlenicima u branši. Snaga tvrtke su upravo njeni zaposlenici što čini Polleo Sport tržišnim liderom u regiji.

Svako otvorenje nove poslovnice tradicionalno prati rušenje Zida Loših Navika. Mnoge osobe iz svijeta sporta već su se obračunavali sa tim Zidom, a u Splitu nas očekuje njegovo najspektakularnije rušenje – legenda Hajduka, Senijad Ibričić, srušit će Zid na totalno neoubičajan način uz pomoć svih prisutnih i time otvoriti novu, desetu, Polleo Sport poslovnicu.

- Ovo je nešto što Splitu, gradu sporta, definitivno treba i svaka čast Polleu na ideji da upravo ovdje ima svoju najveću trgovinu - izjavio je Senijad.

Uz Ibričića, otvorenju će prisustvovati i Lana Jurčević, Mario Valentić, Željko Mavrović te mnogi drugi koji su već godinama vjerni prijatelji Polleo Sporta.

Željko Mavrović je prokomentirao:

- Ovo će biti otvorenje kakvo Split kao grad sporta i prijestolnica Dalmacije jedino i zaslužuje, a ujedno će ovdje kulminirati pokret #brisemogranice gdje će Polleo Sport uručiti donacije zakladi „Paraolimpijac“. Dakle, ovo otvorenje uz spektakl ima jednu plemenitu notu te dozu humanosti i ljudskosti.

Domaćin nezaboravnog doživljaja, koji će se održati u subotu u City Centru One Split, bit će Mario Valentić, Polleo Sport brand ambasador, maskota lav Mislav, a za glazbu će se brinuti poznati DJ Chibi. Povodom povijesnog otvorenja kupce očekuju pokloni pri svakoj kupnji, najveći popusti i promocije u povijesti tvrtke. Spomenimo samo neke od njih: 15% popusta na cjelokupni asortiman, 22 najpopularnija artikla snižena i do 55% što čini najveće popuste u povijesti tvrtke, pokloni uz svaku kupnju i još mnogo toga!

Voditeljica marketinga CC One – Split, Ana-Marija Ćavar svoju potporu je izrazila ovim riječima:

- Oduševljeni smo idejama i konceptom koji Polleo Sport njeguje, promovira i živi. Ovo je napredak u pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga kupcima. Sigurni smo da ćemo i u budućnosti kroz zajedničku suradnju našim kupcima konstantno davati najbolje od sebe. Želimo dobrodošlicu Polleo Sportu u sportsku obitelj City Centra One u Splitu!

Dođite i budite dio spektakularnog otvorenja Polleo Sport poslovnice u srcu Dalmacije. U Splitu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije