Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJETIO SE UTAKMICE

Luis Ibanez: Više od debakla protiv Lyona bole me priče da je Dinamo pustio tu utakmicu

Luis Ibanez
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
21.11.2016.
u 21:20

– Gledam Dinamo i ne vjerujem da je to gotovo ista momčad koja je pobijedila Arsenal. Istina, otišli su neki igrači, ali ova današnja momčad ne pokazuje da može igrati na toj razini – veli Luis Ibáñez.

Nakon neuspjeha protiv Istre, a 1:1 s Puljanima svakako je za Dinamo veliki neuspjeh, nova briga, jer primarno je osvojiti naslov prvaka. Plavi će se pokušati pripremiti za utorak i pretposljednju utakmici u Ligi prvaka, za barem častan oproštaj od domaće publike u tom natjecanju koje je još jednom, po svemu sudeći, bilo promašeno jer plavi dosad nemaju ni boda, a nisu postigli ni jedan pogodak.

Zapamtio sam taj poraz

– Gledam Dinamo i ne vjerujem da je to gotovo ista momčad koja je pobijedila Arsenal. Istina, otišli su neki igrači, ali ova današnja momčad ne pokazuje da može igrati na toj razini – veli Luis Ibáñez.

Bivši lijevi bek plavih sad je u Trabzonsporu, ne igra puno, radi i čeka svoju pravu priliku. No, bar ima vremena pratiti Dinamo.

Podsjetili smo ga da je u prosincu 2011. igrao s Dinamom protiv Lyona i “popio” onaj ružni 7:1 poraz.

– Uh, kako se ne bih sjećao te utakmice, takvih se poraza moraš sjećati cijeli život. Samo, više od tog debakla boljele su me priče o tome kako smo pustili Francuzima. Da smo pustili, valjda bismo uzeli nekakvu “lovu”, haha. Nikad se nisam bavio takvim ružnim stvarima niti ću to ikad raditi, ne bi nam palo na pamet nekome pustiti – sjeća se Luis.

Prati Dinamo, gledao je i utakmicu koju je Dinamo odigrao 1:1 s Istrom.

– Nisam mogao vjerovati to što sam gledao, tu igru Dinama, baš je bilo loše. Nekad, kad bi nam dolazila Istra,bilo je samo pitanje koliko ćemo golova zabiti i tko će sve zabiti. Sad su očito druga vremena i u Hrvatskoj. Istra je odlično trčala, pokrivala, a Dinamo više nema individualnu kvalitetu da netko riješi utakmicu, u moje vrijeme imali smo takve igrače.

Rijeka izgleda kao momčad

Dolazak Lyona u Maksimir, utakmice Lige prvaka trebale bi biti nogometna svečanost, a u ovom trenutku ta utakmica plavima samo smeta jer dojam je da im važnije mora biti prvenstvo u kojem ozbiljno zaostaju za Rijekom.

– I meni se čini da bi se plavi morali potpuno posvetiti prvenstvu, kako sam rekao, nemaju više individualnu kvalitetu, igrače koji će riješiti utakmicu, a kao momčad ne funkcioniraju, za razliku od Rijeke koja igra momčadski, tamo svi ginu jedan za drugoga. Nadam se da će se Dinamo probuditi, u ovom trenutku su mu ipak važnije utakmice s Osijekom i Rijekom – poručio je Ibáñez.

Protiv Lyona je teško očekivati buđenje, gledatelja će opet biti na “kapaljku” uza sav trud ljudi u Dinamu da privuku ljude na tribine. Maksimir će na ovoj utakmici imati i posebnog gosta, svoj dolazak najavio je direktor svih natjecanja Uefe Michel Heselschwerdt.

– Imat će što i vidjeti – malo gledatelja, stadion bez krova, otužnu atmosferu... da bar onda Dinamo nešto odigra i pokaže da je zaslužio biti u tom elitnom natjecanju i da se na dobar način pripremi za teško gostovanje u Osijeku. Ako u utorak opet ne dobije nekakvu rezultatsku pljusku iako je očekivati da će Petev postaviti momčad koja će što manje primiti. 

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:07 22.11.2016.

Kad se samo sjetim kak te je mamic stel uvalit u reprezentaciju!😂😂😂😂

Avatar jura37
jura37
10:20 22.11.2016.

Gle zvezdas,ajd jos jedanput pogledaj tekmu I vidi kako se vida,golman I par igraca smiju dok lyon zabija komade I jos im daju loptu da brze idu na centar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije