Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Hrvatska u finalu pobijedila Španjolsku i osvojila Europa kup

Hrvatska - Španjolska
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/8
08.04.2018.
u 21:47

Hrvatski su vaterpolisti u finalu pobijedili Španjolce 12:9

Hrvatska je pobjednik LEN Europa kupa koji je igran u Rijeci. Hrvatski su vaterpolisti u finalu pobijedili Španjolce 12:9.

Vodili su dupini od samog početka susreta, Marko Bijač se razbranio, a Španjolci prvi pogodak nisu zabili sve do 12 sekundi prije kraja prve četvrtine.

I ostatak utakmice plivali su protiv struje, malo se približili Hrvatima, na kraju druge trećine izjednačili su na 4:4, no od tada su prestali igrati dok su dečki Ivice Tucka povećavali svoju prednost.

Najbolji u redovima Hrvatske bili su Loren Fatović sa šest pogodaka, Ante Vukičević zabio je dva, dok su  Andro Bušlje, Maro Joković, Josip Vrlić i Javier Garcia Gadea zabili po jedan.

Španjolce je pak predvodio Alberto Mubariz Egana s tri pogotka, Blai Mallarach Güell zabio je dva, dok su Marc Larumbe Gonfaus, Albert Espanol Lifante, Alvaro Granados Ortega i Sergi Cabanas Pegado upisali po jedan pogodak. 

U ranijem susretu za treće mjesto Italija je slavila protiv Srbije rezultatom 10:9. 

Komentara 7

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:12 09.04.2018.

Bravo Hrvati!!!! Bravo Hrvatska

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:51 08.04.2018.

Igraju ovi Hrvati srce da ti stane ko će da ih zaustavi ?

Avatar Diavolo
Diavolo
23:50 08.04.2018.

Bravo vaterpolisti, o ovome volim citat a ne o McGregoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije