Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

Srbi nakon trećeg poraza zaredom od Hrvatske kritizirali suce

Hrvatska - Srbija
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/13
08.04.2018.
u 10:10

- Očekivali smo da će poslije naše dobre igre i brzih golova suci uzeti stvar u svoje ruke. U prve dvije četvrtine bili smo besprijekorni, ali je teško igrati kada vam ponište tri gola - rekao je Filip Filipović

Hrvatska vaterpolo reprezentacija jučer je nakon preokreta u Rijeci svladala Srbiju 8:7 i izborila finale LEN Europa kupa. Srbi, koji su vodili 4:1, nisu zadovoljni suđenjem.

- Očekivali smo da će poslije naše dobre igre i brzih golova suci uzeti stvar u svoje ruke. U prve dvije četvrtine bili smo besprijekorni, ali je teško igrati kada vam ponište tri gola - rekao je Filip Filipović i dodao:

Hrvatska - Srbija
1/12

- Ovo je treći poraz od Hrvata, ali se na to ne obazirem. Čestitam im, lavovski su odradili posao. Koliko je to zasluženo, neka ocijene drugi.

Duško Pijetlović je dodao:

- Ovakvo suđenje je očekivano. Nemamo im što zamjeriti, teško je suditi u ovakvoj atmosferi.

Komentara 29

BT
btw
10:49 08.04.2018.

ne shvacam da suci nisu u stanju neutralno odsuditi tekmu,svakako smo bolji no ovo ostavlja gorak okus.

VL
vladimir679
12:16 08.04.2018.

Nema potrebe za ovakvim stvarima. Činjenica je da su sudije zaista bile naklonjene Hrvatskoj. Što je skroz legitimno. Ipak ste domaćini. Ali kao što već neko reče, svakako ste bolji bili i nije bilo pptrebe za ovakvim performansom. Svaka častt Hrvatskim vaterpolistima. Kao što rekoh, dve najjače ekipe na svetu. Srećno sa Špancima. I srećno sa Kazahstancima u Varaždinu :) Pozdrav iz Bg.

DU
Deleted user
11:42 08.04.2018.

Dobro svakako nije ugodno izgubiti pred domaćom publikom ali Rečani vas i dalje vole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije