Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov predsjednik Branko Grgić odlučno grabi prema stvaranju moćnoga europskog Hajduka

Grgić: Idemo po Pršu, želimo moćan Hajduk

11.02.2007.
u 17:44

Hajduk, 96-godišnji mladić, intenzivno sanja europski san. Glavni je sanjar, vizionar, predsjednik kluba Branko Grgić. Ove godine nemamo imperativ biti prvi u prvenstvu. No, u Europi moramo igrati. Ove godine nećemo nakon prvenstva rasprodati glavne igrače. Uefina je liga realnost. Za Ligu prvaka naši klubovi nemaju snage. I da se Hajduk i Dinamo udruže, ne bi mogli ravnopravno igrati u Ligi prvaka procijenio je Grgić.

Hajdukov je predsjednik u ovoj sezoni osigurao više novca nego ikad. Uz zadržavanje glavnih igrača znaju se i imena eventualnih pojačanja. Ne odustajemo od Milana Rapaića i Igora Tudora. S njima bi Hajduk imao posve drugu dimenziju siguran je Grgić, kojemu je posebno zanimljiv Dado Pršo.

S Tudorom i Rapaićem te Dadom Pršom Hajduk bi bio spreman za Europu. Pršo je izjavljivao da bi došao u Hajduk bez postavljanja ikakvih posebnih uvjeta. To govori kakav je Hajduk brend zadovoljan je Grgić. Do sada je priča o Hajduku i Prši tekla odvojeno. Nešto izjavi Pršo, nešto Hajdukovi novinari.

U danima koji slijede kontaktirat ćemo s Pršom. Da prijeđemo s riječi na djela i vidimo kakve su nam tu mogućnosti najavio je Branko Grgić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije