Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad na nogama

Euforija u Splitu! Za uzvrat s Dniprom prodano gotovo 7 tisuća ulaznica

Torcida
Ivo Cagalj/PIXSELL
21.08.2014.
u 17:16

Cijene ulaznica kreću se od 70 kuna za tribine sjever i jug, 100 kuna za sektore N, O, S i T na istoku, 120 za sektore P i R na istoku te B, C, F i G na zapadu do 150 kuna za središnji dio zapada (sektori D i E).

Dobri rezultati Hajduka u posljednje vrijeme podigli su splitsku publiku na noge, grad je uhvatila euforija. Iako je jučer poražen od Dnipra u prvoj utakmici doigravanja za Europsku ligu (1:2), Splićani vjeruju da je to aktivan rezultat i da njihovi ljubimci mogu proći dalje.

Stoga je interes za uzvrat golem, a već je prodano gotovo sedam tisuća ulaznica.Hajduk je na svojim službenim stranicama objavio kako je do četvrtka u 16 sati prodano preko 6.700 ulaznica.

"Zbog velikog interesa navijača, od danas (21. kolovoza) su ulaznice za tribinu sjever za utakmicu protiv Dnipra u prodaji isključivo za članove i pretplatnike kluba koji ih mogu kupiti i(li) rezervirati isključivo u odjelu za članstvo na uobičajeni način", stoji u priopćenju kluba s Poljuda.

Cijene ulaznica kreću se od 70 kuna za tribine sjever i jug, 100 kuna za sektore N, O, S i T na istoku, 120 za sektore P i R na istoku te B, C, F i G na zapadu do 150 kuna za središnji dio zapada (sektori D i E). Godišnje ulaznice ne vrijede.

>>Hajdukovci izgubili utakmicu, a navijači ih dočekali kao heroje

Ključne riječi

Komentara 1

LA
laki13
18:06 21.08.2014.

Pravi navijači i ljubitelji nogometa, samo šteta ako bude pad na glavu !? I kad gube i kad tuku.......................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije