Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.06.2018. u 15:54

Engleski nogometaši slavili su u 2. kolu G skupine Svjetskog prvenstva u Njižnem Novgorodu protiv Paname s čak 6-1 (5-0), a ovim ishodom su u osminu finala prošli i Englezi i Belgijanci. 

Harry Kane (22pen, 45+1pen, 62) je bio trostruki strijelac, stoper John Stones (8, 40) dvostruki, dok se u strijelce upisao i Jeese Lindgard (36). Počasni gol za Panamce dao je Felipe Baloy (78).   

Engleska - Panama
1/6

Ovo je bila rekordna pobjeda Engleza na svjetskim prvenstvima jer do danas nikome nisu zabili više od tri gola. U zadnjem kolu 28. lipnja Englezi i Belgijanci međusobno će odlučivati o prvom mjestu skupine, dok su Tunis i Panama ispali. 

Engleska i Belgija nakon dva kola imaju isti broj bodova i istu gol-razliku. U slučaju remija moguće je da o poretku u skupni odlučuje 'fair-play'.

Engleska je i prva momčad koja je na ovom prvenstvu u jednoj utakmici postigla šest golova. 

Komentara 1

Avatar LieDetector
LieDetector
14:57 24.06.2018.

Uuuuuuuh da vidimo sada odgovor crvenih vragova: r u 4 real or fakers Belgium?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije