Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euforija na vrhuncu

Ćiro i dalje 'žari i pali' u Tuzli: Idemo u prvu ligu, teško će nas stići!

miroslav ćiro blažević
Foto: Anto Magzan/Pixsell
04.05.2014.
u 11:59

- Sreća je da je naš izravan protivnik izgubio, tako da smo dobili još jedan bod u odnosu na njih. Žao mi je što nismo pobijedili jer mogli smo. Ipak, mislim da bi to bilo nepravedno jer je i Rudar imao svoje prilike

Iako igra u drugoj BiH ligi, Ćiro Blažević i dalje privlači veliku medijsku pozornost. Njegova Sloboda vodeća je momčad lige i pet kola prije kraja ima najbolju 'startnu poziciju' za ulazak u viši rang natjecanja. Blažević je jučer gostovao u Kaknju i odigrao 1:1 protiv Rudara, a pritom je njegov najveći konkurent Jedinstvo poražen od Budućnosti.

- Sreća je da je naš izravan protivnik izgubio, tako da smo dobili još jedan bod u odnosu na njih. Žao mi je što nismo pobijedili jer mogli smo. Ipak, mislim da bi to bilo nepravedno jer je i Rudar imao svoje prilike i po svemu što smo vidjeli rezultat je realan! Jedinstvu bježimo dva boda, prošli smo teška gostovanja poput ovog u Kaknju i mislim da će nas teško sustići do kraja prvenstva! Vjerujem da ulazimo u prvu ligu, rekao je nakon utakmice zadovoljni Ćiro.

A mediji u susjednoj državi pišu kako u Tuzli vlada prava euforija. Odlični rezultati Slobode digli su stanovnike na noge, a Ćiro ne može proći kroz grad, a da ga netko ne zaustavi, zagrli, pozdravi, fotografira se s njim ili ga počasti s nečim... U svakom slučaju, 'trener svih trenera' uživa u Tuzli!

>>Ćiro remizirao u Kaknju, ali povećao prednost na vrhu

Komentara 3

KR
krampus9
14:16 04.05.2014.

pisete o ciri,a nista o zrinjskom i sirokom brijegu koji su prvi u prvoj ligi bih

PR
propalismoFranjoskroz
15:17 04.05.2014.

ima li kakav vijest iz Azerbeđanske,Kazahstanske ili Turmenistanske druge lige ,kad se već prati vrhunski sport????

DB
dbagaric
12:39 04.05.2014.

Čiro zna šta radi,on je vrhunski trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije