Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Offside

ANKETA Gazzetta: Namješteno je i 18 utakmica u Hrvatskoj!

'08.06.2010., Gajeva ulica, Zagreb - Na sirem podrucju Republike Hrvatske provodi se akcija USKOK-a i policije Offside zbog sumnji u namjestanje utakmica. Osumljiceni su privedeni u prostorije Uskok-
Žarko Bašić/Pixsell
05.02.2013.
u 12:39

Ugledni talijanski list ne otkriva o kojim je utakmicama riječ, a Hrvatska je samo jedna od mnogih zemalja koje prokazuju

Je li na pomolu nastavak afere Offside koja je potresla Hrvatsku prije dvije godine? Ugledni talijanski list Gazzetta dello Sport tvrdi da je u skandal oko globalnog namještanja utakmica umočena i Hrvatska! Točnije, da je 18 utakmica sumnjivo! Gazzetta ne navodi o kojim je utakmicama točno riječ, a daleko od toga da je Hrvatska jedina sumnjiva. Prema navodima talijanskoga lista, u Turskoj je namješteno 79, u Njemačkoj 70, Švicarskoj 41, Finskoj 32, Mađarskoj 20, Belgiji 19, Austriji 16 te po sedam utakmica u BiH i Sloveniji.

Hrvatski nogometni savez i dalje tvrdi da oni od nadležnih službenu obavijest o namještenim utakmicama nisu dobili.

>>Najveći skandal: Utakmica Lige prvaka namještena!?

>>U Mađarskoj pod istragom 50 osoba i 33 nogometne utakmice!

>>Ovo je Dan Tan, najveći neprijatelj nogometa u svijetu

Komentara 13

SA
samuel
13:11 05.02.2013.

obzirom da nas ima samo 4 milijuna možemo reži da smo pri vrhu ;)

Avatar carlito
carlito
12:42 05.02.2013.

Gazzetta dello Sport kaže da je namješteno svugdje samo ne u Italiji...lol

NI
Nini istrijan
15:12 05.02.2013.

Moze li netko zamisliti da u toj novoj aferi nema talijana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije