Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILSKI NAPADAČ

Hulk: Hrvati su odlični, ali probit ćemo njihov bunker

Hulk
DPA/PIXSELL
02.06.2014.
u 21:42

– Sve te utakmice bit će teške. Ne samo zato što se radi o odličnim momčadima i jako dobrim igračima nego i zbog toga što će svi oni na našem terenu igrati vrlo defenzivno. Zato kada se otvori prostor, to odmah moramo potpuno iskoristiti – poručuje Hulk.

Iako je ponajbolji igrač Brazila, napadač Zenita Hulk i nije previše popularan u svojoj zemlji.

– Razlog je što nisam igrao u Brazilu, već po Japanu i Europi. Većina sunarodnjaka prepoznaje me tek po jakoj konstituciji tijela. No upoznat će Brazilci moje igračke kvalitete na ovom SP-u – uvjeren je Hulk.

Napadač Zenita osvrnuo se na protivnike u skupini – Hrvatsku, Meksiko i Kamerun.

– Sve te utakmice bit će teške. Ne samo zato što se radi o odličnim momčadima i jako dobrim igračima nego i zbog toga što će svi oni na našem terenu igrati vrlo defenzivno. Zato kada se otvori prostor, to odmah moramo potpuno iskoristiti. To smo usavršili na Kupu konfederacija kada smo u gotovo u svim utakmicama uspjeli rano zabiti gol. I sada ćemo igrati visoki presing od početka utakmice.

Komentirao je Hulk i izbornika Scolarija koji je vratio duh zajedništva u reprezentaciju Brazila:

– Prema svakom igraču se ponaša tako da se svi osjećamo dobrodošli i potrebni, bilo da se radi o novim igračima ili starosjediocima. Također, inzistira da zajedno jedemo i ostanemo za stolom dok svi ne završe.

>> Nacionalni sport u Brazilu nije nogomet, nego pljeskanje svjetskim prvacima

Komentara 3

MA
matildica
22:26 02.06.2014.

tko kaže da čemo igrati bunker ja mislim da će brazilci imati više problema na svojoj pšolovici igrališta

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:30 03.06.2014.

Dobiti cete vi gadnu tekmu na sredini terena, kakav bunker. Neznam zasto bi trebalo igrati bunker? Samo pojacati na Neymaru i sve ce biti OK. Zapravo, najvaznije je uci u mec hladne glave. Mi imamo prvih 11 koji se mogu nositi sa Brazilom.

Avatar Jalnuški
Jalnuški
13:39 03.06.2014.

Bunker? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije