Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimske radosti

Zvijezde Antene Zagreb na tankom ledu. Tko je bio bolji?

Zvijezde Antene Zagreb na ledu
Foto: Antena Zagreb
1/16
11.01.2014.
u 09:00

Izazov je bio biti što bolji u brzom klizanju, stilskim figurama, ali i šarmu

Zvijezde Antene Zagreb na tankom su se zagrebačkom ledu okušale u umjetničkom klizanju. Vikend je započeo zajedničkim druženjem u kojem su DJ-ice Katarina Moškatelo, Lorena Nosić i Tamara Loos izazvale muške kolege Sašu Lozara, Sašu Bunetu i Trpimira Vranekovića te ih umijećem klizanja, ostavile bez daha.

- Vratila sam se u djetinjstvo jer godinama nisam stala na led. Trebala mi je koja minuta za prilagodbu, no brzo sam krenula klizat, a prisjetila sam se i nekih figura koje sam znala, poput piruete, koju sam iz par pokušaja uspjela i izvesti na oduševljenje mojih kolega koji su čak i zapljeskali, izjavila je Tamara Loos. 

Izazov je bio biti što bolji u brzom klizanju, stilskim figurama, ali i šarmu koji su primjetili i ostali klizači pa su se tako zvijezde Antene rado odazvale na zajedničko fotografiranje i klizanje u paru s najmlađima.

- Svaki rekvizit koji se uz mene veže osim mikrofona mi je strani pojam, pa tako i klizaljke. Čak sam sam sebe iznenadio da niti jedanput nisam dotaknuo led s ničim osim s klizaljkama. Jedino klizanje koje volim je u Ledenoj dvorani Doma sportova. Presmiješno mi je bilo gledati kolegicu Katarinu, rođenu Hvaranku, koja je stalno boreći se sa zagrebačkim ledom zazivala: di je Hvar, di je moj Hvar, ispričao je Saša Lozar.

>>Severina, Marko Grubnić i Maja Šuput uživaju na snijegu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije