Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slobodna žena

Vjenčanje platili 3 mil. dolara, rastali se godinu dana kasnije, pomirili se, ali sad je stvarno kraj

Foto: Profimedia
1/5
28.06.2019.
u 08:00

Trump i Rubicondi su se poznavali 15 godina, šest su bili u vezi, a onda su se odlučili oženiti 2008. Bila je to luksuzna ceremonija u Mar - a - Lagu, koju su platiti 3 milijuna dolara. Rastali su se 2009.

Ivana Trump definitivno je prekinula sa svojim bivšim suprugom Rossanom Rubicondijem.

- Ponovno sam slobodna žena - rekla je Ivana za Page Six i dodala: Imam slobodu raditi što hoću s kim hoću i mogu si priuštiti taj životni stil.

Trump i Rubicondi su se poznavali 15 godina, šest su bili u vezi, a onda su se odlučili oženiti 2008. Bila je to luksuzna ceremonija u Mar - a - Lagu, koju su platiti 3 milijuna dolara. Rastali su se 2009.

- Veza je jednostavno završila, Rossano provodi puno vremena u Italiji, a ja sam u New Yorku i Miamiju, on mora raditi. Veza na daljinu ne funkcionira, bilo nam je dobro, mi smo prijatelji i prijateljski smo se rastali - zaključila je Trump.

Bivši model Rubicondi planirao je otvoriti pizzeriju u New Yorku "Rossano to Go", ali se to nije dogodilo.

Prošle godine su uhvaćeni u svađi u jednom restoranu, a izvor za Page Six tvrdi da su se žestoko posvađali jer je on inzistirao pričati na francuskom. Ivana mu je u jednom trenu samo rekla da 'začepi'. Trump i Rubicondi zajedno su sudjelovali u talijanskoj verziji showa 'Ples sa zvijezdama'. 

Rossano je Ivanin četvrti propali brak, prije njega je bila i sa američkim predsjednikom Donaldom Trumpom

- Ne želim se ponovno udavati - otkrila je.

Ivana je nedavno bila i u Zagrebu. Bila je u žiriju izbora ljepote Miss Universe, ali je i operirala oči

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije