PROMO

„Viola boje mora“

Viola boje mora
Foto: Promo
1/9
PR
Autor
PR članak
08.02.2023.
u 15:43

Regionalna premijera talijanske krimi serije na AXN Adriji!

Francesca Chillemi, najljepša Talijanka i Can Yaman, srcolomac iz Turske, protagonisti su kriminalističke serije „Viola boje mora“ koja obara sve rekorde gledanosti u Italiji i čija regionalna premijera kreće od 8. veljače na AXN Adriji.

Foto: Arena Hospitality Group

Viola Vitale (Chillemi), prekrasna mlada žena koja je već godina u modnom novinarstvu seli se iz Pariza natrag u Palermo, naoružana samo optimizmom i povjerenjem, u potragu za ocem kojeg nikad nije poznavala. Ondje počinje raditi za web site, pokrivajući kriminalističke teme i surađujući s inspektorom Francescom Demirom (Yaman). Demir je karizmatičan je i zavodljiv, s vrhunskim istraživačkim talentom, ali s malo vjere u čovječanstvo, i po tome je potpuna suprotnost Violi. Vrlo intuitivan u poslu, Demir je također impulzivan i sklon kršenju pravila.

Foto: Arena Hospitality Group

Njih dvoje kreću raditi zajedno na slučajevima ubojstava, ona kao reporterka, on kao policajac. Na suradnja počinje teško, s obzirom na sukob suprotnosti, ali s vremenom nauče se uspješno nadopinjavati. Dijelom zato što Viola može računati na svoj poseban dar: sinesteziju. Sinestezija je stvarno spontano i nekontrolirano miješanje više osjetila – vida i sluha, na primjer. U Violinom slučaju konkretno ona povezuje emocije s bojama. Kad pogleda osobu, vidi boju koju ona ispušta, što joj omogućuje da pročita njezine najdublje skrivene osjećaje: strah, radost, bol…

S vremenom razvija sposobnost da shvati pravi način razmišljanja ljudi koje susreće. Iza svoje sinestezije, međutim, čuva još veću tajnu, koja se odnosi na njezin pravi razlog povratka u Palermo.

Prva sezona hvaljene tallijanske krimi serije „Viola boje mora“ premijerno će se u našoj regiji emitirati na AXN Adriji u terminu srijedom od 21:00.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?