Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugotrajan proces

Veliki obrat u borbi za skrbništvo: Angelina dostavila dokaze koji štete Bradu i u sve uključila i djecu

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
1/8
19.03.2021.
u 22:00

Od 2016. godine otkako su se rastali Angelina Jolie i Brad Pitt vpde borbu za skrbništvo nad djecom.

Prije godinu dana djelovalo je da su Angelina Jolie i Brad Pitt pronašli zajednički jezik oko skrbništva nad njihovo šestero djece, ali u ovom procesu dogodio se iznenadni obrat u kojem je glumica sudu dostavila dokaze o obiteljskom nasilju od strane njezinog bivšeg supruga. Kako prenosi Daily Mail i još neki strani mediji Jolie je na sud dostavila dokaze i spremna je svjedočiti zajedno sa svojom djecom o nasilnoj strani slavnog glumca.

Ubrzo nakon što je par podnio zahtjev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Brada istraživali FBI i socijalne službe u LA-u, a  razlog zašto su se i FBI i socijalne službe bavile glumcem su bile optužbe kako je  u privatnom zrakoplovu vrijeđao i fizički nasrnuo na jedno od svoje djece. Brad Pitt je kasnije oslobođen tih optužbi i zato mnogi smatraju kako je ovo još jedan od pokušaja glumice da u javnosti Brada prikaže kao nasilnu osobu kako bi dobila potpuno skrbništvo nad djecom.

- U prošlosti je iznosila slične navode koje su vlasti istraživale, a nisu potkrijepile. Ovo je najnoviji tužni i očajnički pokušaj da se pod svaku cijenu iznese lažna optužbe. To su isti napadi koji se ponavljaju u posljednje 4 i pol godine i nikada nisu bili dokazani - rekao je za Daily Mail izvor blizak ovom bivšem paru. Angelina je u više navrata mijenjala svoj odvjetnički tim i odvjetnici su uglavnom odustali od rada s glumicom jer nisu podržavali njezin pristup u ovoj borbi za skrbništvo. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SV
Svedo
08:22 20.03.2021.

ljubav je lijepa stvar ali zene dok dobiju moc sve nosiju U kaos makar ta obitelj budeju stvorili budaleštine a dok su 18god svi ce promjeniti spol sa kokainom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije