Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Uzavrele strasti kod farmera! Samanta i Neven ljubili se u gepeku, Rasema uživa sa Zvonkom: Volim malo žešće

Foto: RTL
1/7
30.04.2021.
u 11:05

Strasti su uzavrele i na farmi kod Raseme. Kandidatima je dala do znanja da se moraju potruditi kako bi je osvojili, a oni su joj počeli ugađati. Dok joj je Josip pleo kosu, Zvonko joj je masirao ruke.

Na farmi Nevena Landeka nije bilo nikakvih svađa. Dapače, uzavrele strasti i ljubljenje u njegovu gepeku sa Samantom bilo je romantično, a ona je potom preporučila svima da to probaju.  

"Iz čistog mira poljubio me u gepeku, nisam se nadala. Poseban je doživljaj ljubiti se u gepeku, to još nisam probala. To je posebna vrsta romantike", kazala je Samanta, dok je Neven priznao da se ona dobro ljubi. 

Strasti su uzavrele i na farmi kod Raseme. Kandidatima je dala do znanja da se moraju potruditi kako bi je osvojili, a oni su joj počeli ugađati. Dok joj je Josip pleo kosu, Zvonko joj je masirao ruke. 

"Vidio sam da se ugodno osjećala, smješkala se, migoljila se na tom stolcu i bilo mi je drago da se lijepo osjeća", kazao je Zvonko, dok mu je Rasema priznala da voli malo žešće nakon što joj je on rekao da ga upozori ako je previše stišće. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:27 30.04.2021.

Jadnici Bozji....a jos veci oni koji to gledaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije