Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDVOJILI SMO IH

Urnebesne reakcije na intervju Meghan i Harryja zapalile su društvene mreže

Foto: CBS/Twitter
1/10
08.03.2021.
u 19:46

Nije trebalo dugo da se korisnici društvenih mreža diljem svijeta potrude i našale na račun sinoćnjeg intervjua Meghan Markle (39) i princa Harrya (36) s Oprah Winfrey (67).

Intervju s vojvotkinjom od Sussexa Meghan Markle (39) i princom Harryjem (36) podigao je prašinu na britanskom dvoru, ali i na društvenim mrežama. Naime, korisnici su tijekom emitiranja razgovora na američkom CBS-u zapalili internet komentarima i fotomontažama koje su nas nasmijale do suza.

"Kad se monarhija ukine i Charles ne bude mogao postati kralj, onda ću naći mir", stoji u tvitu s fotomontažom pokojne princeze Diane i poznate izjave Olenne Tyrell, kraljevne iz "Igre Prijestolja" koju je utjelovila Diana Rigg.

"Premijera pete sezone Krune je sočna", poručili su tviteraši u smijehu.

"Ekipa s Netflixa dok hvata bilješke za desetu sezonu Krune", nasmijao je jedan korisnik na Twitteru.

"Zbog Meghan vježbam ophođenje prema kraljici kod kuće, za svaki slučaj."

Meghan: Ne mogu govoriti o imenima.
Harry: Tata mi se ne javlja na telefon!

 "Ovo je način da si kraljevska obitelj popravi reputaciju", napisao je tviteraš i priložio fotomontažu kraljice koja gostuje kod glumice Jade Pinkett Smith u showu Red Table Talk.

 

Komentara 21

KI
kizz111
20:10 08.03.2021.

Ne znaš ko je jadniji Oprah Megan ili rošavi

Avatar southman
southman
20:25 08.03.2021.

Tužno i jadno za šaku dolara.

DI
Diesel
22:23 08.03.2021.

Oprah ih navukla i uzela ogromnu lovu. Harry se bukvalno posrao na svoju obitelj, vojsku i narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije