Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakazano je

Goran Vlaović i 17 godina mlađa bivša misica će se vjenčati, a evo koji datum su odabrali

Foto: Pixsell kolaž
1/5
08.03.2021.
u 16:40

Podsjetimo, na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatske 17. veljače osvanula je čestitka upućena bivšoj misici Ivani Mišuri i njezinom odabraniku Goranu Vlaoviću koji su postali roditelji malene djevojčice.

 Bivša Miss Universe, Ivana Mišura (31) i naš bivši nogometni reprezentativac i stručni komentator Goran Vlaović (48) nedavno su dobili bebu, djevojčicu kojoj su dali ime Vana. Goran i Ivana već su zakazali vjenčanje, te bi se trebalo održati 28. kolovoza u jednom zagrebačkom hotelu u centru grada, doznaje RTL

Podsjetimo, na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatske 17. veljače osvanula je čestitka upućena bivšoj misici Ivani Mišuri i njezinom odabraniku Goranu Vlaoviću koji su postali roditelji djevojčice. No nitko dosad nije znao ime koje su sretni roditelji odabrali za malenu princezu. 

RTL Exkluziv doznaje kako su za bebu odabrali im - Vana.  Čestitka na Instagramu otkrila je i jedan detalj koji javnost nije znala, a to je da su Ivana i bivši nogometaš sada i zaručeni.

Za vezu 48-godišnjeg Vlaovića i 17 godina mlađe Ivane doznalo se u listopadu 2018. godine samo nekoliko dana nakon što se Goranova bivša supruga spisateljica Milana Vlaović udala za direktora i suvlasnika agencije Pepermint Borisa Kovačeka. Goran i Milana u braku su bili 18 godina, a odvojenim putevima odlučili su krenuti prije devet godina iako su i nakon razvoda ostali u prijateljskom odnosu. Ivana i Goran upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je zaiskrila tek dvije godine nakon što su se upoznali. Ivani je djevojčica prvo dijete, a Goran s bivšom suprugom Milanom Vlaović ima 27-godišnjeg Stjepana, dvije godine mlađeg Marija te 16-godišnju kćer Niku. Goran i Ivana ne vole se pojavljivati na društvenom događanjima i Ivana je samo jednom pričala o vezi s Vlaovićem i tada je na jednoj kazališnoj premijeri na novinarsko pitanje koliko je sretna od 1 do 10 u vezi s nekadašnjim nogometašem odgovorila: Sto!. 

Komentara 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:26 08.03.2021.

Pravi hrvat Goran Vlaović i 17 godina mlađa bivša prava hrvatica misica će se vjenčati i uživati kao svoji na svome dok curi ne svane da nije za starkelju spremba i da želi živjeti sa novim i mlađim kao svoji od love bivšeg svoga.

DM
drazen.muhvic
18:02 08.03.2021.

Pita tako Goran Ivanu: Što ćeš sutra kuhati za ručak? Ona će: Mir u svijetu!

DM
drazen.muhvic
17:58 08.03.2021.

Često se događa da se ovo rijetko viđa kako se spetljaju nogometaš i misica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije