Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban povod

Tri desetljeća su zajedno: Massimo (58) objavio rijetku fotografiju sa suprugom Eni

Massimo
Foto: Promo
1/5
08.03.2021.
u 18:50

Massimo je vezu s Eni započeo još početkom devedesetih, a u braku su čak 30 godina.

Glazbenik Massimo Savić (58) ne pokazuje često svoju voljenu suprugu Eni, no ipak, kada je dan poseban, ni to mu nije teško. Povodom Dana žena pozirao je sa suprugom, a fotografiju podijelio na svom Instagram profilu. 

"Draga gospodo, na ovaj, a onda i svaki drugi dan, sjetimo se da nas sve, u našim životima ključne žene, čine boljima. Drage dame, sretan vam Dan žena. Hvala što uvijek dajete tako puno. U svim ulogama koje preuzimate", poručio je pjevač ispod fotografije.

Foto: FIBA/Screenshot

Massimo je vezu s Eni započeo još početkom devedesetih, a u braku su čak 30 godina. Posljednji put isto je učinio kada je objavio fotografiju supruge sa kćeri Mirne, a i tada je bio poseban dan - Valentinovo.

"Svaki je dan - Dan ljubavi. Samo moje dvije ljubavi ne bi baš podržale ideju da na feedu osvanu svaki dan. Valentinovo je dobar izgovor. To je taj mali krug velikih ljudi koji je u mislima i srcu dok izvodim tu pjesmu. I uvijek. U svakom trenutku života mog", napisao je Massimo tom prilikom.

Ključne riječi

Komentara 12

NE
Neo001
09:44 09.03.2021.

Dosta nam je više tih balaševića, savića, brena, čolića, ceca, šerbeđija i sličnih

UK
ukradisam
12:34 09.03.2021.

Čovjek ima neku čudnovatu špicastu i uvrnutu facu i odvratan glas tako da ni jednu njegovu pjesmu nemogu slušati.Može mu parirati jedino Jasmin Stavros odnosno Milo Vasić.

BL
Blacknemesis8
14:52 09.03.2021.

90 tih bio je katastrofa. Vidio, niko mi nije pricao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije