Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči vjenčanja

Meghan je pričala o sukobu s Kate i nakon mnogih nagađanja otkrila pozadinu svađe

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
08.03.2021.
u 13:06

Meghan je kod Oprah Winfrey ispričala kako se sukob dogodio oko haljina za male djeveruše i glumica te tvrdi kako nije istina da je ona rasplakala Kate jer je situacija bila upravo suprotna od onoga što se pisalo.

Prije tri godine, uoči vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, u britanskom tisku osvanuli su članci o svađi između Meghan i Kate Middleton i, prema tvrdnjama britanskih medija, Meghan je tada rasplakala Kate, a povod svađe bile su haljine malih djeveruša među kojima je bila i princeza Charlotte, kći princa Williama i Kate Middleton. 

– Dogodilo se sasvim suprotno. Nekoliko dana prije vjenčanja uzrujala se zbog nečega. Problem koji se spominjao u medijima bio je točan, radilo se o haljinama malih djeveruša i njezino ponašanje me je rasplakalo i povrijedilo moje osjećaje – ispričala je Meghan u intervjuu koji su ona i njezin suprug Harry dali Oprah Winfrey. Dodala je kako se Kate poslije ispričala zbog svog ponašanja i donijela joj je cvijeće te napisala ispriku.

– Isto bih napravila i ja da sam znala kako je moje ponašanje nekoga povrijedilo, preuzela bih odgovornost za to – rekla je Meghan u intervjuu. Dodala je kako je cijela obitelj znala da nije istina kako je ona rasplakala Kate nego je bilo obrnuto, ali nitko nije htio poduzeti ništa da javnost dozna pravu istinu i još jednom joj je kraljevska obitelj okrenula leđa. Glasine o lošim odnosima između Kate i Meghan tada su postale sve češće i ono što je javnost hvalila kod Kate upravo je ono što je kritizirala kod Meghan. – Izgleda da su zbilja jako željeli priču o junaku i negativcu – zaključila je Meghan u intervjuu i dodala kako je Kate zbilja dobra i draga osoba. Nije htjela otkriti sve detalje njihova sukoba jer joj se Kate ispričala i smatra da ne bi bilo pošteno prema njoj da to otkrije.

 

Komentara 4

KO
Kološanin
14:00 08.03.2021.

Megan se rasplakala zbog ovrhe koja joj je stigla za neplaćene režije

AL
alfagt2015
13:59 08.03.2021.

samodopadna narikača ostala bez sponzorstva pa sad baljezga

MA
Matrix5
15:27 10.03.2021.

Meg se malo istrčala s ovim interview-em,zakaj pola svijeta treba znati za njihove nesuglasice?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije