Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratili su joj vjeru u ljude

Tereza Kesovija o paru koji je srela na Banovini: Ona je trudna došla pomagati drugima

Zagreb: Svečana promocija albuma Tereze Kesovije i spota za pjesmu "Ima te"
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
30.11.2021.
u 19:00

Par koji je upoznala na Banovini nakon potresa koji je pogodio to područje pjevačica je pronašla zahvaljujući obožavateljima na društvenoj mreži Instagram.

Tereza Kesovija jučer je iskoristila moć društvenih mreža i zamolila je svoje obožavatelje da joj priskoče u pomoć kako bi pronašla mladi bračni par koji je upoznala na Banovini nakon potresa koji je pogodio to područje. Pjevačica je tada zajedno s prijateljicom, odvjetnicom Goranom Miljević otišla do potresom pogođenog područja kako bi pomogla ljudima koji su ostali bez svojih domova i tada je srela mladi par čiji joj je kontakt trebao da im se javi s jednom molbom. Naime, kako je izjavila za Večernji list,  tražila ih je jer želi da sudjeluju u filmu koji o Petrinji snima Branko Schmidt kojem je Tereza jednom prilikom ispričala priču o ovom susretu i on je izrazio želju da i ta priča bude dio filma. 

- Gordana i Maru Nadaždin sreli smo se na blatnjavoj cesti, a Gorana i ja smo se nemalo iznenadile kad smo je vidjele u visokoj trudnoći. Mara tad bila trudna s njihovim šestim djetetom i u međuvremenu je rodila djevojčicu, a njezin suprug Gordan je vatrogasac. Kod kuće je ostavila petero djece i došla trudna pomagati drugima, ja nemam riječi- ispričala je Tereza Kesovija detalje susreta s ovim bračnim parom.

 

Osim ovom pričom Tereza Kesovija će svoj doprinos filmu dati i pjesmom 'Izgovaram tvoje ime glasno' koju je već snimila.

VIDEO Maja Šuput na udaru gledatelja zbog haljine: Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije