Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Retro večer

Sve poklonike grupe ABBA čeka dobra zabava u Biogradu

23.08.2018.
u 15:14

ABBA-u će izvoditi bend Abbazia jedan od najtraženijih bandova u regiji, oni koji su ih slušali znaju da zvuče identično kao ABBA, stoga ni ne čudi što je taj hvaljen band angažiran po svim svjetskim turističkim destinacijama.

Fun park Biograd pripremio je posebnu večer za sve svoje posjetitelje. U petak 24.8.2018 vratit ćemo se u prošlost u doba kada je svjetskim pozornicama vladala najpopularnija pop grupa svih vremena ABBA.

Pop institucija jedan od najoriginalnijih i najpopularnijih bandova ikada ABBA je sa svojih devet studijskih i jednim live albumom, koji su objavljeni u periodu od 1972. do 1982. godine zauvijek promijenila tijek popularne glazbe u svijetu. Vrijeme kada su mase poharale velike koncerte i disko klubove, vrijeme bliještećih kostima pjevnih ritmova uvući će se 24.8.2018 u fun park Biograd koji će navući pop blještavilo i tijekom cijelog dana svim posjetiteljima ponuditi prave čari disko groznice i bezvremenskih hitova ABBA-e.

A ABBA-u će izvoditi jedan od najtraženijih bandova u regiji, oni koji su ih slušali znaju da zvuče identično kao ABBA, stoga ni ne čudi što je taj hvaljen band angažiran po svim svjetskim turističkim destinacijama. Band - Abbazia iz Rijeke sačinjen od istaknutih glazbenika koji s pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBE. Zahtjevne vokalne dionice spojile majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina poznata kao lead vokal nekad popularne riječke grupe 777, a hvaljena Eni polufinalistica Voice-a, koja se nedavno predstavila i na Zagrebačkom festivalu.

Muški dio banda čine Branko Fućak -pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao 6 pjesama za „Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.).

Ova hvalevrijedna grupa osim što rastura po Europi, nastupala je i na zimskim Olimpijskim igrama – Sestriere 2006. Razlog popularnosti je i njihova posebna pažnja posvećena je autentičnosti zvuka i izvedbe vodećih i pratećih vokala, te njihovim aranžmanima razrađenim u detalje po kojima je ABBA toliko poznata. Slušatelji prilikom koncerta često izjavljuju kako, zatvorivši oči, imaju osjećaj kao da slušaju „pravu ABBA-u“. Ono što vam ova hvaljena riječka skupina po prvi puta može predstaviti u Fun parku Biograd je upravo autentični zvuk ABBA-e, koji će vas direktno prebaciti u pop ABBA groznicu 70-tih i 80-tih godina.

Za sve ABBA poklonike, a i sve koji žele zabavu ovaj glazbeno scenski vremeplov uz obilje zabave i ludih vožnji bit će prava ljetna poslastica- dovoljan razlog da nikako ne propustite ovu jedinstvenu pop disko groznicu i zaplešete u na popularne „ABBA tonove“. Ulaz u park slobodan, a kupone za dnevne pojedinačne vožnje ili ulaznice za neograničene vožnje nabavite na ulazu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije