Naslovnica Showbiz

Sve poklonike grupe ABBA čeka dobra zabava u Biogradu

ABBA-u će izvoditi bend Abbazia jedan od najtraženijih bandova u regiji, oni koji su ih slušali znaju da zvuče identično kao ABBA, stoga ni ne čudi što je taj hvaljen band angažiran po svim svjetskim turističkim destinacijama.
23. kolovoza 2018. u 15:14 0 komentara 571 prikaza
Pogledajte galeriju 1/4

Fun park Biograd pripremio je posebnu večer za sve svoje posjetitelje. U petak 24.8.2018 vratit ćemo se u prošlost u doba kada je svjetskim pozornicama vladala najpopularnija pop grupa svih vremena ABBA.

abba POVRATAK Grupa ABBA izbacuje dvije nove pjesme

Pop institucija jedan od najoriginalnijih i najpopularnijih bandova ikada ABBA je sa svojih devet studijskih i jednim live albumom, koji su objavljeni u periodu od 1972. do 1982. godine zauvijek promijenila tijek popularne glazbe u svijetu. Vrijeme kada su mase poharale velike koncerte i disko klubove, vrijeme bliještećih kostima pjevnih ritmova uvući će se 24.8.2018 u fun park Biograd koji će navući pop blještavilo i tijekom cijelog dana svim posjetiteljima ponuditi prave čari disko groznice i bezvremenskih hitova ABBA-e.

A ABBA-u će izvoditi jedan od najtraženijih bandova u regiji, oni koji su ih slušali znaju da zvuče identično kao ABBA, stoga ni ne čudi što je taj hvaljen band angažiran po svim svjetskim turističkim destinacijama. Band - Abbazia iz Rijeke sačinjen od istaknutih glazbenika koji s pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBE. Zahtjevne vokalne dionice spojile majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina poznata kao lead vokal nekad popularne riječke grupe 777, a hvaljena Eni polufinalistica Voice-a, koja se nedavno predstavila i na Zagrebačkom festivalu.

abba LEGENDARNA GRUPA Nakon više od 35 godina ABBA ponovno ulazi u studio

Muški dio banda čine Branko Fućak -pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao 6 pjesama za „Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.).

Ova hvalevrijedna grupa osim što rastura po Europi, nastupala je i na zimskim Olimpijskim igrama – Sestriere 2006. Razlog popularnosti je i njihova posebna pažnja posvećena je autentičnosti zvuka i izvedbe vodećih i pratećih vokala, te njihovim aranžmanima razrađenim u detalje po kojima je ABBA toliko poznata. Slušatelji prilikom koncerta često izjavljuju kako, zatvorivši oči, imaju osjećaj kao da slušaju „pravu ABBA-u“. Ono što vam ova hvaljena riječka skupina po prvi puta može predstaviti u Fun parku Biograd je upravo autentični zvuk ABBA-e, koji će vas direktno prebaciti u pop ABBA groznicu 70-tih i 80-tih godina.

Zagrebački festival Eni Jurišić: Glumu obožavam kao i glazbu pa uživam i na snimanju spota

Za sve ABBA poklonike, a i sve koji žele zabavu ovaj glazbeno scenski vremeplov uz obilje zabave i ludih vožnji bit će prava ljetna poslastica- dovoljan razlog da nikako ne propustite ovu jedinstvenu pop disko groznicu i zaplešete u na popularne „ABBA tonove“. Ulaz u park slobodan, a kupone za dnevne pojedinačne vožnje ili ulaznice za neograničene vožnje nabavite na ulazu.

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.