Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi u tijeku

Naš pjevač (37) pozirao golog torza, u komentarima se odmah javile dvije poznate Hrvatice

Foto: Instagram screenshot
1/10
26.04.2021.
u 15:53

Luka se na svom Instagramu pohvalio radovima kojima je trenutno okupiran. - Da odma riješimo, nije samo za sliku! - našalio se pjevač i ugostitelj uz objavu na kojoj pozira golog torza u razrušenoj kuhinji.

I dok brojni glazbenici i dalje zbrajaju gubitke od otkazanih koncerata i čekaju bolje dane, neki od njih prionuli su na posao i pronašli alternativne izvore zarade. Jedan od njih je i splitski pjevač Luka Nižetić (37) koji već godinama uspješno vodi restoran Fabrika na otoku Visu. Povodom nadolazeće turističke sezone Luka je odlučio 'dotjerati' svoj restoran kako bi uskoro zabljesnuo u punom sjaju. 

Na svom se Instagramu pohvalio radovima kojima je trenutno okupiran. - Da odma riješimo, nije samo za sliku! - našalio se pjevač i ugostitelj uz objavu na kojoj pozira golog torza u razrušenoj kuhinji. 

U komentarima su mu se javili brojni pratitelji među kojima su i kolegice Franka Batelić i Lana Jurčević. "Frajeruuuuuu", komentirala mu je Franka, dok mu je Lana ostavila emotikone smajlića koji plače od smijeha. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, u Nižetićev restoran rado svraćaju i brojna poznata imena i njegovi prijatelji. - Puno je tu mojih dragih prijatelja i kolega koji svrate do restorana. Svake godine mi dođu Dino i Viktorija Rađa, Larisa Lipovac sa svojim društvom, Maksim Mrvica, Goran i Nives Ivanišević, kao i Janica Kostelić. Puno držim do mišljenja prijatelja jer znam da će biti iskreni i reći mi što im se sviđa više, a što manje. Dino Rađa je npr. prošlog ljeta bio oduševljen pašta fažolom, Janica obožava burgere, a Maksim bruskete s kozicama. Goran Ivanišević i Nives svaki dan su dolazili na doručak gdje su kajgana i domaća granola s grčkim jogurtom i voćem bili njihovi favoriti. Zadovoljstvo je svakom ugostitelju, pa tako i meni, vidjeti kako njegovi gosti uživaju i daju kompliment na hranu, a još ako se zbog nje i vraćaju samo potvrđuje da ono što radimo, valjda radimo dobro - kazao nam je nedavno pjevač.

Foto: Arena Hospitality Group

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Vinkom Ćemerašem

Ključne riječi

Komentara 5

PA
Pajo
16:52 26.04.2021.

Nemaju se zu zene sto javljat

AT
ATG
16:50 26.04.2021.

Slikao ga dečko?

NE
Nemojtimenimojneme
17:02 26.04.2021.

A gdje je Slavko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije