Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Oprah otkrila što stvarno misli o Meghan i Harryju nakon intervjua, ali i što ju je najviše iznenadilo

Foto: YouTube Screenhshot
1/10
26.04.2021.
u 17:03

Promovirala je svoju novu knjigu 'What Happened To You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing' te nije mogla izbjeći pitanja o intervjuu koji je gledao cijeli svijet.

Legendarna Oprah Winfrey progovorila je ponovno o bombastičnom intervjuu Harryja i Meghan koji je vodila. Promovirala je svoju novu knjigu 'What Happened To You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing' te nije mogla izbjeći pitanja o intervjuu koji je gledao cijeli svijet.

- Bilo mi je jako važno da ono što smo tamo napravili bude izneseno kako treba. Bilo je bitno da ništa ne 'iscuri' dok se ne emitira te da ne dođe do krive interpretacije. Rekla sam svim suradnicima kako se ne smije podijeliti nijedan detalj sa snimanja. I zbilja nije. Puštali smo isječke intervjua pazeći na svaki detalj kako se ništa ne bi otkrilo. Dakle, s moje je strane bilo uloženo jako puno vremena, truda i energije - kazala je Oprah i dodala: 

- Ono što ga čini moćnim je kad imate nekoga tko je spreman biti toliko otvoren, ranjiv i iskren kao njih dvoje. Naša zajednička namjera bila je istina. Željeli su moći ispričati svoju priču, bili su vrlo iskreni i otvoreni. 
Izdvojila je da ju je najviše iznenadilo ponašanje kraljevske obitelji prema malenom Archieju. 

- Rekli su im da neće dobiti titulu. Neće dobiti osiguranje koje će ga zaštititi, ali da su se brinuli koliko će mu biti tamna koža kad se rodi. 

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Komentara 3

KO
komna
17:31 26.04.2021.

Na kraju nije otkrila ništa što "stvarno misli" jer se ne želi zamjeriti ni jednima ni drugima

AD
adminka
21:11 26.04.2021.

Oprah ih je iskoristila, jer od intervjua je samo ona imala koristi, a ne oni,. Njima je intervju naštetio vezi sa obitelji, te obiteljske stvari što je ko kome rekao su mogli riješiti i bez Oprah i njezinog ispitivanja, samoamo da Meghan nije toliko glupa, da je suptilnija i da manje nastoji Hrya vezati samo uz sebe, skoro pa psihopatski.

KO
Kološanin
19:56 26.04.2021.

Vaša zajednička namjera bila je lova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije