Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U DVA Cenzurirali rockere

Stanković zapjevao s riječkom grupom Let 3

04.01.2009.
u 19:40

Prva ovogodišnja emisija “Nedjeljom u dva” Aleksandra Stankovića bila je presjek najzanimljivijih gostiju u prošloj godini te je donijela njihove komentare i želje u novoj godini. Među najzanimljivijima bili su, naravno, i članovi grupe Let 3 Mrle i Prlja, čije je gostovanje u kojemu su iz stražnjice ispalili čepove Stankoviću zadalo glavobolju.

Momci iz Leta 3 tvrde da ih je Stanković u današnjoj emisiji cenzurirao i nije posve prenio njihove novogodišnje želje pa putem ostalih medija zato žele izraziti svoje želje.
- Čak i Let 3 može biti pogrešno shvaćen! Kakva zbrka oko emisije Nedjeljom u dva. U pripremnim smo dogovorima gospodinu Stankoviću objasnili što zapravo želimo obznaniti svijetu u njegovoj emisiji. Međutim, on je onemogućio izražavanje upravo te naše spiritualne želje prekidajući nas, a zatim i cenzuriranjem dodatne naše izjave napravljene za naknadni godišnji pregled vrhunaca emisije.

- Pred cijelim svijetom obznanjujemo: naša najveća želja nije novac niti slava, nit je Severina ili sarma, nego je nježan, intiman susret Leta 3 sa Svetim Ocem. Tu svjetlost želimo i papi u novoj, 2009. To bi promijenilo štošta, papu i nas sigurno, a možda i kapitalizam, muslimane, cijeli svijet i Čačak! - želje su Leta 3, s kojima je danas na kraju emisije Stanković i zapjevao.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije