Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Severina na humanitarnom koncertu udruge Leukemija i limfomi u HNK Split

Cilj akcije opremanje je Centra za transplantaciju matičnih stanica pri KBC Split, kako bi svi oboljeli od najtežih hematoloških bolesti u svom gradu imali mogućnost najboljeg liječenja.
06. travnja 2018. u 15:57 4 komentara 884 prikaza
Severina je na dodjelu došla na štakama
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Severina, TBF, duo Sara&Jappa i glumci Hrvatskog narodnog kazališta Split nastupit će na humanitarnom koncertu "Tako mala tako snažna" koji će se, u organizaciji udruge Leukemija i limfomi održati u HNK Split u nedjelju 8. travnja s početkom u 19 sati.

VEČERNJAKOVA RUŽA 2017. Severina je Ekran dobila kao gošća Večernje škole

Cilj akcije opremanje je Centra za transplantaciju matičnih stanica pri KBC Split, kako bi svi oboljeli od najtežih hematoloških bolesti u svom gradu imali mogućnost najboljeg liječenja.

Sredstvima od ovog humanitarnog koncerta namjerava se nabavit informatički program za praćenje obavljanja postupaka uzimanja, obrade, kontrole kvalitete, pohrane krvotvornih matičnih stanica i njihove pripreme za reinfuziju. te adaptirati prostor za izolaciju potrebnu pacijentima prije i nakon transplantacije krvotvornih matičnih stanica za što je potrebno 1,055.000 kuna.

Na koncertu Emotivan susret: Severina nakon 17 godina srela djevojčicu iz spota Severina Kojić na reviji Aleksandre Dojčinović Uvijek jedinstvena Severina iznenadila modnim odabirom, pogledajte što je odjenula za modnu reviju Teška pjesma Severina novu pjesmu najavila ovim izazovnim fotografijama
Ivan Đikić
TEŠKE OPTUŽBE
Đikić žestoko prozvao Beroša: 'Zašto ne odgovorite tko je iz Vladinog savjeta zaradio na testovima'
Zaklada Novo Sutra
Altruizam, a ne egoizam
Projekt koji će pogurati čitavu generaciju mladih
  • Avatar Grubi
    Grubi:

    Dali prekodrinskoj cajki još uvijek građani Hrvatske plaćaju zdravstveno osiguranje ?

  • Talip:

    Pravopis nije bitan, pogotovo ne u ovakvim raspravama. Uz to ni vaše pitanje nije pravopisno, treba glasiti: "Plaćaju li još uvijek građani Hrvatske Severinino zdrvastveno osiguranje?" Plaćali smo i drugima pa se nitko nije protivio, a i sad nekima plaćamo ... prikaži još! pa opet svi šute. Za razliku od političara, Severinu plaća tko želi, ona ne krade i nije kriminalka. Ne kužim čemu vrijeđanje, ona nikome od vas koji ju vrijeđate ne radi ništa loše. Stalno ju napadate da pjeva po Srbiji, a ona ondje skoro 2 godine nije imala niti jedan nastup za razliku od drugih pjevača/pjevačica koje volite.