Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa glumica i pjevačica

Sandra Bagarić pozirala bez šminke i otkrila koji to poseban tretman za ljepotu koristi

Foto: Facebook
1/30
26.10.2023.
u 21:05

Operna diva i glumica već je ranije govorila o tajni svog mladolikog izgleda, a sada je to i potvrdila.

Opernu divu i glumicu Sandru Bagarić (49) često mnogi hvale zbog njezinog mladolikog izgleda, a ona je pričala i kako tako dobro izgleda jer se puno smije, zdravo jede i puno spava. Nastoji se ne nervirati i smatra da je pozitivan stav najvažniji. No, postoji još nešto čemu pribjegava. Kad god joj to obaveze dopuste, vozi bicikl i šeće po prirodi i tako poput mnogih, puni baterije. Tako se i ovoga puta javila s jedne aktivnosti u prirodi i otkrila da je to njezina tajna mladolikog izgleda.

- Tretman za ljepotu… - opisala je fotografije s posljednjeg odlaska u prirodu na kojima je pozirala nasmijana i bez šminke.

Podsjetimo, Sandra se početkom mjeseca javila s plaže i otkrila da se kupala u moru iako je već listopad. Komentari su se ubrzo počeli nizati, a ljudi su joj pisali da je predivna.  "Život je lijep. Listopadsko kupanje. More fantazija" napisala je Sandra u opisu fotke koju je lajkalo nekoliko stotina ljudi.  "Predivna", "Inspiracija, gledam i divim ti se", "Prezgodna, želimo još", "Uhhh", pisali su joj pratitelji u komentarima. 

VEZANI ČLANCI

Osim fotografijama u opuštenom izdanju, oduševljava i onima na kojima je sređena. Sandra je jednom prilikom pozirala i u plavoj haljini golih ramena te s kosom svezanom u punđu. Na fotografiji se smiješila, a uska duga haljina koja podsjeća na Pepeljuginu posebno je naglasila njezin dekolte.Pjevačica se malo i uredila s posebnim efektom koji joj je pojačao šminku i popeglao sve sitne nesavršenosti. U komentarima su joj mnogi uputili komplimente kroz emotikone srca. ''Svaka čast'', ''Najljepša'', pisali su joj.

VIDEO Ellu Dvornik tuži bivši muž Charles zbog kuće u Balama

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije