Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 70. GODINI

Preminuo glumac poznat po ulozi u 'Santa Barbari'

07.03.2020.
u 15:59

Roscoea pamtimo po ulozi Roberta Barra u "Santi Barbari", čovjeka koji se vraća nakon pet godina zatvora, i uvjeren je da je ubojstvo za koje je bio osuđen počinila Eden. Ubrzo se pojavljuje i njegov zli brat blizanac Quinn, kojeg je također glumio Roscoe Born.

Roscoe Born, glumac najpoznatiji po ulozi u popularnoj sapunici "Santa Barbara", preminuo je u 70. godini života. Vijest o njegovoj smrti na Facebooku prenijela je  Deanna Lynne, Rosceova poslovna partnerica i prijateljica.

- Teška srca objavljujem vijest o odlasku Roscoea. Bio je jako talentiran glumac i autor mnogih pjesama. Oni koji ga znaju upoznati s činjenicom kako je bio politički i socijalno angažiran. Jako će nedostajati - napisala je Deanna. 

Roscoea pamtimo po ulozi Roberta Barra u "Santi Barbari", čovjeka koji se vraća nakon pet godina zatvora, i uvjeren je da je ubojstvo za koje je bio osuđen počinila Eden. Ubrzo se pojavljuje i njegov zli brat blizanac Quinn, kojeg je također glumio Roscoe Born. Za tu je ulogu 1990. bio nmoniran za nagradu Emmy u kategoriji najbolji sporedni glumac. 

1/10

Osim toga glumio je i u serijama "Days Of Our Lives", "As The World Turns", "All My Children" i druge. 

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:04 08.03.2020.

bio je dobar glumac u santi je glumio brata blizanca zločestog quinna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije