Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETJERAO JE

Dario se oglasio nakon 'večere iz pakla': 'Prijete mi, jedva sam spavao'

Foto: RTL
1/8
07.03.2020.
u 14:00

Dario je u videu kazao kako su ga zasmetali negativni komentari o njegovom ponašanju, te da je jedva spavao, a čak je i dobio prijetnje. Najavio je i kako će zbog toga  otići na RTL-ovu emisiju 'Potraga'.

Dario Oreški, natjecatelj ovotjednoh izdanja emisije "Večera za 5 na selu", oglasio se danas na svom YouTube kanalu nakon što je sinoć emitirana epizoda u kojoj je na sve načine pokušao sabotirati večeru koju je pripremila Ivanka Job.

Podsjetimo, Dario je protestirao nakon što je pronašao dlaku u predjelu, a nakon toga je i prolio piće, što su gospođa Ivanka i njena kći Vlatka nazvale provokacijom, te su emisiju završile u suzama. Kulminacija je to nezadovoljstva natjecatelja nakon što se u drugoj emisiji otkrilo da su Ivanka i Vlatka majka i kći. Vlatka je na kraju odnijela pobjedu, a Ivanka je dobila najmanji broj bodova. 

1/12

Dario je u videu kazao kako su ga zasmetali negativni komentari o njegovom ponašanju, te da je jedva spavao, a čak je i dobio prijetnje. Najavio je i kako će zbog toga  otići na RTL-ovu emisiju 'Potraga'. 

- Pretjerao sam na večeri i žao mi je zbog toga. Napadaju me da sam nekulturan, a veću nekulturu pokazuju svi koji me vrijeđaju zbog večere. Ispričavam se svima, a Vlatka zna da sam se njezinoj majci ispričao još iste te večeri. Vrijeme se ne može vratiti, više se ne bih spuštao na taj nivo, ali sad je gotovo. Te večeri sam pukao. Trebao sem prešutjeti, ne bojkotirati večeru i otići doma u miru - kazao je Dario. i dodao da mu je žao što je rekao za dlaku i što je razbio čašu.

- Ja sam se na kraju ispričao gospođi Ivanki. Nisam htio biti zlonamjeran, nego da gospođa vidi kako je kad netko tako podvaljuje kao što je ona nama - dodao je Dario. 

Ključne riječi

Komentara 30

LE
LeonGlembaj
15:25 07.03.2020.

Gospođa Ivanka je ostavila dojam iznimno prijetvorne i egocentrične žene. Cijelo vrijeme je nastojala sebe staviti u prvi plan, upravljati ostalima kako bi ostvarila svoje želje. Spletkarenje joj se na kraju obilo o glavu.

Avatar marlony
marlony
17:49 07.03.2020.

Ova pokvarenost i spletke od dvije kandidatkinje su nadmašile sve ! Ne jede poslije 18 h, pa jedna drugoj daju 10-tke, pa kritike prema svima..

PE
peromir
16:57 07.03.2020.

Nije da odobravamo ponašanje Daria ali donekle ga i razumijem..dok sam gledala večeru za 5 cijelo vrijeme sam se pitala kako će ta gos.Ivanka poslije svega izaći na ulicu mene osobno bilo bi.sram nakon toliko pokazane zloče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije